Πρωταθλητής στο Γερεβάν ο Γιοβάντσης

 
Πρωταθλητής στο Γερεβάν ο Γιοβάντσης
tn team Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 - 12:55

Ο Νοέλ Γιοβάντσης κατέκτησε τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά του Γερεβάν της Αρμενίας στα 14άρια της Tennis Europe.

Ο Γιοβάντσης κυριάρχησε στα χωμάτινα γήπεδα του Incourt Tennis Club του Γερεβάν αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας και τα 4 παιχνίδια του, για να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye ως Νο.1 του ταμπλό, επιβλήθηκε του Vladislav Karateev με 6-1, 7-5. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Albert Aznavuryan από την Αρμενία με 6-2, 7-6 (2), ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον Βρετανό Myles Kiely με 6-3, 6-2.

Στον τελικό αντιμετώπισε τον Ολλανδό Laurens Drijver, Νο.4 στο ταμπλό, και για 1η φορά στο τουρνουά έχασε σετ, ανέτρεψε όμως το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 1-6, 6-2, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στα μονά σε διοργάνωση της Tennis Europe για φέτος για τον Γιοβάντση, που έχει κερδίσει και 2 τίτλους στα διπλά, τον έναν την προηγούμενη εβδομάδα, στο Ούλου της Φινλανδίας, και τον άλλον λιγότερο από έναν μήνα πριν, στο Mogyorod της Ουγγαρίας.

Αυτοί είναι και οι 3 τίτλοι που έχει κερδίσει στα 14άρια, ενώ έχει κατακτήσει και 2 τίτλους στα 12άρια, το 2022, σε μονά και διπλά στο MTP Open U12 στα Σκόπια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots