Πρέβεζα: 4άδα οι Παναγιωτίδου, Μεσσής, Πουρναρόπουλος και Γελαδάρης

 
Πρέβεζα: 4άδα οι Παναγιωτίδου, Μεσσής, Πουρναρόπουλος και Γελαδάρης
tn team Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 21:08

Ο Ανδρέας Μεσσής, ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, ο Οδυσσέας Γελαδάρης και η Λυδία Παναγιωτίδου προκρίθηκαν στα ημιτελικά της J60 διοργάνωσης της ITF που φιλοξενείται στα γήπεδα της Πρέβεζας.

Πολύ μεγάλη νίκη έκανε η Λυδία Παναγιωτίδου, που στα 14 της χρόνια προκρίθηκε στον 3ο της ημιτελικό σε ITF διοργάνωση στα 18άρια, 1ο στην κατηγορία J60.

Η Λυδία, η οποία δεν έχει χάσει ακόμα σετ στο τουρνουά, απέκλεισε τη Βρετανίδα Sophie Bekker, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.484 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, με 6-4, 6-3.

Στα ημιτελικά αύριο η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Nehir Dogan, Νο.6 στο ταμπλό, που σήμερα απέκλεισε την αδερφή της, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, με 7-5, 6-3.

Οι αδερφές Παναγιωτίδου θα διεκδικήσουν αύριο και τον τίτλο στο διπλό, καθώς προκρίθηκαν στον τελικό, κερδίζοντας την Dogan και την Abi Redman με 6-3, 6-4. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Tegan Bush και May Fadiba, Νο.1 στο ταμπλό, που επικράτησαν στον άλλον ημιτελικών της Αθηνάς Γρηγοριάδου και της Moran Jin με 7-5, 6-3.

Στα αγόρια, οι 3 από τους 4 ημιφιναλίστ θα είναι Έλληνες. Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος κέρδισε το ελληνικό ντέρμπι των προημιτελικών με τον Γιώργο Μίταλα με 5-7, 6-3, 6-2 και θα αντιμετωπίσει τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Βρετανό Louis Hull, που κέρδισε δύσκολα τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο με 7-5, 6-2.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Ανδρέας Μεσσής και Οδυσσέας Γελαδάρης. Ο Μεσσής, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησε του Βρετανού Joseph Mazingham με 6-3, 6-2. Ο Γελαδάρης με τη σειρά του απέκλεισε τον Νορβηγό Olav Berg με 6-2, 4-6, 6-2.

Στο διπλό δεν θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στον αυριανό τελικό, παρά τις πολύ καλές προσπάθειες και των δυο ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν στα ημιτελικά. Οι κορυφαίοι του ταμπλό, Louis Hull και James Lammas, κέρδισαν τους Νίκο Μακρή και Μεσσή με 7-6 (4), 7-5, ενώ οι Harry Abel και Mazingham, No.2 στο ταμπλό, επικράτησαν των Νικόλα Χατζηαβραάμ και Μίταλα με 6-3, 6-4.

Όλα τα αποτελέσματα του Preveza Cup εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots