2ος σερί τελικός για την Ουσταμπασίδου στην Αρμενία

 
2ος σερί τελικός για την Ουσταμπασίδου στην Αρμενία
© tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 - 21:01

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σε ITF τουρνουά, η Κατερίνα Ουσταμπασίδου θα βρεθεί σε ακόμα έναν τελικό.

Η 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης επιλέχθηκε από το πρόγραμμα της ITF, Grand Slam Player Development, και μέσω αυτού βρίσκεται στην Αρμενία, συμμετέχοντας στα junior τουρνυοά της ITF.

Την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο ITF Circuit, στο διπλό του J30 του Tsakhadzor, ενώ ήταν ημιφιναλίστ στα μονά.

Τη 2η εβδομάδα της στο Tsakhadzor της Αρμενίας, προκρίθηκε σε ακόμα έναν τελικό στο διπλό, με διαφορετική παρτενέρ αυτή τη φορά, τη Γαλλίδα Margot Bouchelaghem.

Πρώτα οι δυο τους κέρδισαν τις Ισραηλινές Mila Niv και Eden Sarely με 6-4, 6-3. Σήμερα, πέτυχαν δυο νίκες, αποκλείοντας αρχικά τις Eva Gumenyuk και Diana Kaibara με 7-5, 6-0, καθώς και τις Victoria Khastsaeva και Veronika Lebedeva με 2-6, 6-3, 10-4.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν είτε τις Γεωργιανές Ketevan Shavishvili και Nita Skhiladze, Νο.2 στο ταμπλό, είτε την Ουγγαρέζα Lujza Bevic και την Πολωνή Oliwia Sybicka, Νο.4 στο ταμπλό.

Η Sybicka ήταν η συμπαίκτρια της Ουσταμπασίδου την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ήταν και η παίκτρια που τη σταμάτησε στα μονά και τις δυο εβδομάδες. Την προηγούμενη στα ημιτελικά, αυτή στον 2ο γύρο, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε αρχικά την Alexandra Talina με 6-1, 6-0 και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Πολωνή με 6-2, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots