ATP
Murray: "Δεν έχω ξανανιώσει έτσι" (vids)

 
Murray: "Δεν έχω ξανανιώσει έτσι" (vids)
tn team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 7:32

Ο Andy Murray είπε ότι αντιμετωπίζει πολλά χρόνια θέματα με τη μέση του, ωστόσο αυτό που ένιωσε στον χθεσινό του αγώνα στο Queen's δεν είχε προηγούμενο και αυτό τον ανησυχεί και στην αποτίμηση του τραυματισμού.

"Προφανώς δεν ήταν ευχάριστο. Δεν είχα πρόβλημα με τη μέση μου εδώ και κάποιο καιρό. Έχασα τη δύναμη στο δεξί μου πόδι, οπότε έχασα το συντονισμό μου, δεν μπορούσα να κινηθώ", είπε ο Murray μετά την αποχώρησή του από το Centre Court του Queen's, όπου εγκατέλειψε την αναμέτρησή του στο 1-4 με τον Jordan Thompson, με έντονους πόνους στη μέση.

"Άρχισε να με ενοχλεί από τον χθεσινό αγώνα και είχα ενοχλήσεις και σήμερα. Αλλά ήμουν σε θέση να το κοντρολάρω. Δεν ήταν εύκολο, αλλά μπορούσα να παίξω χθες. Στο ζέσταμα σήμερα ήταν πιο άβολο και όταν ανέβηκα τα σκαλιά για να μπω στο court δεν ένιωσα ότι είχα την ίδια δύναμη στο δεξί μου πόδι. Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στο ζέσταμα στις δυο πρώτες μπάλες δεν είχα συντονισμό στο πόδι μου", ανέφερε ακόμα ο πρώην Νο.1 τενίστας του κόσμου και 5 φορές πρωταθλητής στο Queen's.

Ο Murray είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μέση του τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά τέτοια έλλειψη συντονισμού, ελέγχου και δύναμης στο πόδι του, δεν είχε ξαναβιώσει στο παρελθόν.

"Δεν ξέρω ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα, ξέρω όμως πως δεν έχω ξανανιώσει έτσι στο παρελθόν. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη μέση σήμερα, χθες, τα τελευταία 10-11 χρόνια της καριέρας μου, ποτέ όμως δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Οπότε δεν ξέρω ποια θα είναι η διαδικασία αντιμετώπσης και τι να περιμένω."

Είναι μια ακόμα δύσκολη σεζόν για τον Murray, που στο Μαϊάμι είχε χτυπήσει τον αστράγαλό του και έμεινε 2 μήνες εκτός. Ένα νέο πρόβλημα και δη σοβαρό, δεν αποκλείεται να τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο τέλος της επαγγελματικής του καριέρας.

"Αν και ήμουν σχετικά καλά τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ δύσκολο για το σώμα μου. Πολλές μέρες στην προπόνηση δεν περνάω καλά, αλλά έχω δουλέψει σκληρά για να ξεπεράσω τα προβλήματα και βρίσκω τρόπους να αγωνίζομαι σ' αυτό το επίπεδο. Αλλά το τένις είναι πραγματικά ένα πολύ, πολύ δύσκολο άθλημα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots