Σεμινάριο για την σωστή ψυχολογική προετοιμασία αθλητών τένις

 
Σεμινάριο για την σωστή ψυχολογική προετοιμασία αθλητών τένις
tennisnews team Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 - 11:10

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η International Sport Mental Coach Association διοργανώνει ένα σεμινάριο διεθνών προδιαγραφών για την σωστή ψυχολογική προετοιμασία των αθλητών τένις, junior και επαγγελματιών.

Στο σεμινάριο που γίνεται με την αιγίδα της Global Professional Tennis Coach Association (GPTCA) ATP Certified, αλλά και της ΕΦΟΑ, θα μιλήσουν διακεκριμένοι ομιλητές με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο της International Sport Mental Coach Association και Πρόεδρο της GPTCA ATP Certified Αλμπέρτο Καστελάνι, ο οποίος έχει διατελέσει mental coach μεταξύ άλλων του Νόβακ Τζόκοβιτς, του Ιβο Κάρλοβιτς και του Γιάνκο Τιπσάρεβιτς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, η σωστή προετοιμασία των αθλητών/τριών τένις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες, η ψυχολογική προετοιμασία κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, οι σχέσεις με τον περίγυρο και οι επιρροές που μπορούν να έχουν επίδραση στο ψυχολογικό κομμάτι των αθλητών/τριών μέσα στο κορτ.

Στο σεμινάριο θα διδάξει ο Αλμπέρτο Καστελάνι, Πρόεδρος της International Sport Mental Coach Association και Πρόεδρο της GPTCA ATP Certified και ο Δρ Ψυχολογίας Φεντερίκο Βεντσεσλάι από το Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και αναγνώριση του πιστοποιητικού από την International Sport Mental Coach Association.

Για περισσότερες πληροφορίες: 6945979777 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Χάρης Κρυσταλλόγιαννης Πρόεδρος International Sport Mental Coach Association ATP Level A Tennis Coach Ελλάδας)

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots