Ξεκινά την Τετάρτη το σεμινάριο προπονητών της GPTCA ATP Certified στην Ελλάδα

 
Ξεκινά την Τετάρτη το σεμινάριο προπονητών της GPTCA ATP Certified στην Ελλάδα
tn team Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 - 13:45

Στο σεμινάριο προπονητών της GPTCA ATP Certified στην Ελλάδα, που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου, θα συμμετέχουν οι Alberto Castellani, Toni Nadal, Gonzalo Lopez Fabero, Drgos Luscan και Δημήτρης Κατσάνου.

Ξεκινά την προσεχή Τετάρτη το σεμινάριο προπονητών τένις της Global Professional Tennis Coach Association ATP certified στο ΔΑΚ Παλαιου Φαλήρου.

Θα γίνουν το ATP certified Level C & B course και το Basic instructor course για προπονητές τένις, ενώ το Basic Instructor Course θα πραγματοποιηθεί από τις 29 έως τις 30 Μαΐου και το βασικό Course από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Φέτος, το σεμινάριο γίνεται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και της ΙΑ Ένωσης Τένις. Πρόκειται για ένα σεμινάριο για προπονητές τένις που θέλουν να διευρύνουν, αλλά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς προπονητικής σκηνής με επικεφαλής τον Alberto Castellani, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προπονητών. Παράλληλα, θα μιλήσει ο Toni Nadal, κορυφαίος προπονητής τένις στον κόσμο και για χρόνια προπονητής του Ράφα Ναδάλ. Ο Toni Nadal θα μιλησει με video call.

Ακόμη θα μιλήσουν οι:

  • Gonzalo Lopez Fabero, Ισπανός ATP Coach και πρώην ATP Top100 player
  • Drgos Luscan, Tennis Fitness Coach (πρώην fitness coach της Σιμόνα Χάλεπ) (με video call)
  • Dimitrios Katsanos, Προπονητής Τένις

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Level C course αλλά και το Level B, ενώ παράλληλα δυνατότητα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν και οι μη κάτοχοι διπλώματος προπονητή, αφού παρακολουθώντας το Basic Instructor Course και, κατόπιν ειδικών εξετάσεων, θα τους δοθεί βασικός τίτλος προπονητή.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της GPTCA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Προπονητών Τένις στην Ελλάδα, Χάρης Κρυσταλλόγιαννης, αναφέρει: “Και φέτος, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί για να βοηθήσουμε τους Έλληνες προπονητές τένις να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους και να τις εμπλουτίσουν. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό οτι για μια ακόμη χρονιά μας εμπιστεύεται η ATP για την εκδήλωση αυτή, ενώ για πρώτη φορά φέτος η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα και της ΕΦΟΑ.”

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots