Έκανε το πρώτο βήμα η Εθνική αγοριών στα 12άρια

 
Έκανε το πρώτο βήμα η Εθνική αγοριών στα 12άρια
tn team Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 - 15:34

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U12 κέρδισε την αντίστοιχη της Γεωργίας στο Ντενιζλί και έκανε το πρώτο βήμα στο προκριματικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European Summer Cups.

Η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στο Group A του προκριματικού τουρνουά του Ντενιζλί της Τουρκίας, κέρδισε τη Γεωργία με 2-1, σε ένα tie που ήταν προγραμματισμένο για χθες αλλά τελικά ολοκληρώθηκε σήμερα.

Αν και ο Giorgi Kintsurashvili έβαλε μπροστά την ομάδα του, κερδίζοντας τον Γιώργο Πούντζα με 6-3, 6-3, η ομάδα μας ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Ιάσονα Σπύρου να κερδίζει στο επόμενο ματς τον Iakobi Svanadze με 2-6, 6-0, 6-1.

Στο διπλό, οι Σπύρου και Θεόφιλος Τσοκανής ολοκλήρωσαν την ελληνική ανατροπή, επικρατώντας των Kintsurashvili και Svanadze με 7-6 (3), 6-1.

Η ελληνική ομάδα, που έχει team captain τον Στάθη Ματσαρίδη, θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για να πάρει την πρόκριση σήμερα το απόγευμα, αντιμετωπίζοντας τη δυνατή Σερβία. Στον όμιλο βρίσκεται και η πανίσχυρη Ρουμανία, η οποία κέρδισε τη Σερβία με 3-0 την 1η αγωνιστική.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots