"Double" και στην Πτολεμαΐδα για την Κάλλιστρου!

 
"Double" και στην Πτολεμαΐδα για την Κάλλιστρου!
tn team Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 - 16:29

Μετά την Πάτρα, η Δήμητρα Κάλλιστρου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε μονά και διπλά και στην Πτολεμαΐδα, κάνοντας το δικό της "Sunshine double", βγαίνοντας νικήτρια από 17 συνεχόμενα ματς αυτές τις δυο εβδομάδες.

Η Κάλλιστρου είχε ανοίξει λογαριασμό την περασμένη εβδομάδα, κατακτώντας τους πρώτους τίτλους της σε επίπεδο Tennis Europe στο Patra's Junior, το τουρνουά που διεξήχθη στον όμιλό της, την Α.Ε.Τ. Νίκη Πατρών.

Αυτή την εβδομάδα επανέλαβε το κατόρθωμα στα γήπεδα της Πτολεμαΐδας, όπου επίσης είχε πολλή ζέστη, για να αναδειχθεί νικήτρια και στα δυο ταμπλό του Ptolemaida Juniors, τουρνουά 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Στον τελικό του μονού, η Δήμητρα κέρδισε την Ισραηλινή Agam Shiran με 6-2, 6-4 και ολοκλήρωσε το τουρνουά με 6 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και κανένα χαμένο σετ!

Αργότερα έπαιξε και τον τελικό του διπλού, όπου μαζί με την Ελληνοβελγίδα Άρτεμη Αναστασιάδη, με την οποία έπαιξαν μαζί και στην Πάτρα, κέρδισαν στον τελικό τη Shiran και την Ουγγαρέζα Boglarka Ertekes, με 6-4, 6-2.

Με 10-0 στα μονά και 7-0 στα διπλά, η Κάλλιστρου ολοκλήρωσε αήττητη αυτές τις δυο εβδομάδες στα διεθνή τουρνουά της Tennis Europe που έγιναν στη χώρα μας, κερδίζοντας 4 τρόπαια!

Να σημειωθεί πως ήταν το 2ο και το 3ο τουρνουά Tennis Europe που έπαιξε φέτος αντίστοιχα, έχοντας και 4 παρουσίες στην περσινή σεζόν, με το ντεμπούτο της να είναι τέτοια εποχή πέρσι, από το τουρνουά της Πάτρας.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το τουρνουά των αγοριών στην Πτολεμαΐδα, όπου επίσης είχαμε ελληνική κυριαρχία. Στα μονά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Θεόφιλος Τσοκανής, μεε φιναλίστ τον Δημήτρη Αντωνίου, ενώ στο διπλό τον τίτλο κατέκτησαν οι Δημήτρης Χατζηνικολάου και Απόλλων Σιδεράκος.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα του Ptolemaida Juniors εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots