Πτολεμαΐδα: Στους τελικούς Κάλλιστρου, Τσοκανής και Αντωνίου

 
H Δήμητρα Κάλλιστρου
H Δήμητρα Κάλλιστρου
tennisnews team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 15:10

Στους τελικούς των μονών στο διεθνές τουρνουά της Πτολεμαΐδας προκρίθηκαν η Δήμητρα Κάλλιστρου, ο Θεόφιλος Τσοκανής και ο Δημήτρης Αντωνίου. Στο διπλό αγοριών, μπήκαν τελικό οι Δημήτρης Χατζηνικολάου και Απόλλωνας Σιδεράκος.

Για τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της πάει η Δήμητρα Κάλλιστρου, η οποία μετά το τουρνουά της Πάτρας, όπου ήταν πρωταθλήτρια σε μονά και διπλά, στοχεύει σε ακόμα ένα "double" στην Πτολεμαΐδα.

Σήμερα κέρδισε τη Sofia Ioana Stoica από τη Ρουμανία με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Ptolemaida Juniors (Tennis Europe U12 / Category 2), όπου θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Agam Shiran. Εκείνη απέκλεισε τη Μελίνα Κουτσού στον άλλον ημιτελικό, με 6-1, 6-1.

Η Κάλλιστρου είναι από χθες και στον τελικό του διπλού, μαζί με την Ελληνοβελγίδα Άρτεμη Αναστασιάδη. Θα αντιμετωπίσουν αύριο την Shiran και την Ουγγαρέζα Boglarka Ertekes για τον τίτλο.

Στα αγόρια, ο Θεόφιλος Τσοκανής, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, κέρδισε τον Δημήτρη Χατζηνικολάου με 6-1, 6-4 και προκρίθηκε στον δεύτερο διαδοχικό του τελικό.

Θα αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Αντωνίου, που έκανε ένα άψογο ματς, επιβλήθηκε με 6-0, 6-0 του Βρετανού Marc Fulwood, και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό σε τουρνουά της Tennis Europe. Είναι μόλις το 2ο τουρνουά του, μετά την Πάτρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο διπλό, οι Χατζηνικολάου και Σιδεράκος επικράτησαν των Αντωνίου και Γιάννη Ιωακιμείδη με 6-2, 6-3 και μπήκαν στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους Ισραηλινούς Jad Ganayem και Omer Tal, που κέρδισαν τους Ηλία Φαφούτη και Βαγγέλη Παναγιωτόπουλο με 7-6 (3), 6-2.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots