ATP
Sinner: "Πολύ απογοητευμένος και έκπληκτος με την έφεση"

 
Sinner: "Πολύ απογοητευμένος και έκπληκτος με την έφεση"
© USTA
tn team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:49

Όπως ήταν φυσικό, ο Jannik Sinner εξέφρασε την απογοήτευσή του με την απόφαση της WADA να ασκήσει έφεση στην υπόθεσή του, ενώ δεν έκρυψε και πως τον εξέπληξε.

Ο Sinner ρωτήθηκε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του επί του Roman Safiullin στο Πεκίνο, για την έφεση που αποφάσισε να κάνει η WADA εις βάρος του και να οδηγήσει την υπόθεσή του με το ντόπινγκ στο CAS.

"Προφανώς και είμαι πολύ απογοητευμένος με την έφεση, με εξέπληξε αρκετά, επειδή είχαμε τρεις ακροάσεις κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της ITIA και οι τρεις πήγαν καλά για μένα. Δεν το περίμενα, για να είμαι ειλικρινής", ανέφερε ο Sinner.

"Με ενημέρωσαν πριν 2 μέρες ότι θα έκαναν έφεση και πως σήμερα θα το ανακοίνωναν και επίσημα. Ίσως απλά θέλουν να σιγουρευοτούν ότι όλα έγιναν σωστά", πρόσθεσε ο 23χρονος Ιταλός, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Θυμίζουμε πως η WADA πρότεινε στην έκθεσή της την τιμωρία αποκλεισμού του Sinner για 1-2 έτη. Ο Ιταλός διατηρεί πάντως το δικαίωμα να αγωνίζεται κανονικά, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots