ATP
Νέα ανατροπή και προημιτελικά ο Sinner στο Πεκίνο (vid)

 
Νέα ανατροπή και προημιτελικά ο Sinner στο Πεκίνο (vid)
© USTA
tn team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 13:08

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Jannik Sinner χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω, αλλά πήρε την πρόκριση και συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Πεκίνο.

Ο 23χρονος Ιταλός, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Roman Safiullin με 3-6, 6-2, 6-3 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του China Open στο Πεκίνο.

Μετά την ανατροπή που έκανε στην πρεμιέρα του επί του Nicolas Jarry, το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε και σήμερα να χάνει με σετ, καθώς έχασε τα 3 πρώτα games του αγώνα και παρότι μείωσε σε 2-3, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο 1ο σετ.

Στο 2ο σετ ανέβασε την απόδοσή του ο Ιταλός, πίεζε συνεχώς τον Safiullin για ένα break και τελικά έκανε 2 συνεχόμενα, στο 6ο και στο 8ο game, για να φτάσει στο 6-2.

Και στο 3ο σετ ήταν αισθητά καλύτερος και δεν κινδύνεψε με αποκλεισμό ο Sinner, που πήρε από νωρίς ένα προβάδισμα με 3-0 και φρόντισε να το διατηρήσει ως το τέλος, για να ολοκληρώσει την ανατροπή σε 2 ώρες και 22 λεπτά παιχνιδιού.

Στα προημιτελικά του 500αριού του Πεκίνου, ο Sinner θα αντιμετωπίσει τον Jiri Lehecka, σε μια δύσκολη δοκιμασία. Ο Τσέχος επέστρεψε επίσης από σετ πίσω, στη νίκη του με 3-6, 6-2, 6-1 επί του Roberto Bautista Agut.

Στα προημιτελικά μέχρι τώρα έχει μπει και άλλος ένας Ιταλός, ο Flavio Cobolli, που κέρδισε τον Pavel Kotov με 6-4, 6-2 και θα περιμένει το νικητή του τελευταίου αγώνα της ημέρας, μεταξύ του Daniil Medvedev και του Adrian Mannarino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots