Τα κέρδισε όλα η Καρανταλή στη Μαδρίτη! (pics)

 
Τα κέρδισε όλα η Καρανταλή στη Μαδρίτη! (pics)
tennisnews team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 17:02

Η Έλενα Καρανταλή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στα μονά και στα διπλά της J60 διοργάνωσης της Μαδρίτης, πραγματοποιώντας την καλύτερη εβδομάδα της έως τώρα καριέρας της!

Με διπλή νίκη ολοκλήρωσε το τρομερό τουρνουά της στο Majadahonda της Μαδρίτης η Έλενα Καρανταλή, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο μονό και στο διπλό της χωμάτινης διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF, της σειράς VIII Internacionales de Majadahonda.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία έχει τη βάση της στη Βαρκελώνη και προπονείται στην Ad In Tennis Academy, επικράτησε στον τελικό του μονού της Ισπανίδας Gabriela Paun, συμπαίκτριά της στο διπλό, με 4-6, 6-4, 6-4.

Αργότερα για το διπλό, Καρανταλή και Paun κέρδισαν εύκολα τις Ισπανίδες Vega Aguilar Ferrandez και Anna Cabassers Morros με 6-1, 6-1, για να κατακτήσουν και εκεί τον τίτλο.

11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε αυτή την εβδομάδα η Καρανταλή, σε μονά και διπλά.

Κέρδισε για 2η φορά τίτλο στην καριέρα της στο ITF Circuit, μετά το επίσης J60 τουρνουά της Γέιδα τον περασμένο Μάιο, ενώ για 1η φορά κέρδισε 2 τίτλους στο ίδιο τουρνουά της ITF.

Βρίσκεται στο Νο.630 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια η Καρανταλή, που είναι και η καλύτερη θέση που είχε ποτέ. Μετά απ' αυτή τη διπλή επιτυχία, αναμένεται να βελτιώσει τη θέση της και το career high της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots