ATP
Six Kings Slam: Το φαντασμαγορικό τρέιλερ του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας (vid)

 
Six Kings Slam: Το φαντασμαγορικό τρέιλερ του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας (vid)
tn team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:24

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να διοργανώσει ένα πολύ μεγάλο τουρνουά επίδειξης και από το τρέιλερ και μόνο, φαίνεται πως θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί!

Το Six Kings Slam θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με το τρέιλερ να προμηνύει κάτι φαντασμαγορικό, αντάξιο των ονομάτων που κατάφεραν να κλείσουν οι Σαουδάραβες.

Ενδεικτικό είναι πως θα φέρουν στη Ριάντ ακόμα και τους Rafael Nadal και Novak Djokovic, που είναι πολύ επιλεκτικοί με το πρόγραμμά τους, με τον Ισπανό βέβαια να είναι και πρεσβευτής της χώρας στο τένις εδώ και λίγο καιρό.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ακόμα οι δυο απόλυτοι πρωταγωνιστές της σεζόν, ο Jannik Sinner και ο Carlos Alcaraz, καθώς και δυο ακόμα πολύ μεγάλοι παίκτες, ο Daniil Medvedev και ο Holger Rune.

Το χρήμα θα πέσει "βροχή" στη Ριάντ, αφού όλοι οι παίκτες θα πάρουν από 1,5 εκατομμύριο δολάρια μόνο για τη συμμετοχή, ενώ ο νικητής του event θα κάνει δική του και μια επιταγή 6 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το promo video για το τουρνουά ήταν πάντως υπερπαραγωγή και φαίνεται πως γενικά όλο το τουρνουά θα είναι μια εμπειρία δεν έχουμε συνηθίζει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots