Ρόδος: Νικητής στο διπλό ο Δημητρίου, στον τελικό του μονού η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου

 
Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου
Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου
tn team Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:46

Ο Γιώργος Δημητρίου κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό στο J60 τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στη Ρόδο, με τους Παναγιώτη Γραμματικάκη και Κωνσταντίνο Λουκόπουλο να είναι φιναλίστ. Στο διπλό των κοριτσιών "άγγιξαν" τον τίτλο οι Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου, ενώ η Αλεξάνδρα θα διεκδικήσει τον τίτλο και στο μονό αύριο.

Στον τελικό του διπλού αγοριών στο Rhodes Open στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης, οι Γιώργος Δημητρίου και Kemal Arda Karakas επικράτησαν των Παναγιώτη Γραμματικάκη και Κωνσταντίνου Λουκόπουλου με 6-4, 6-3 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε ITF διοργάνωση για τον 18χρονο Έλληνα τενίστα, αθλητή του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.6 στην Ελλάδα στα 18άρια.

Στο διπλό των κοριτσιών, πολύ κοντά στον τίτλο έφτασαν οι αδερφές Παναγιωτίδου, αλλά λύγισαν μετά από ένα συναρπαστικό ματς από τις Ισραηλινές Ariel Avidan και Daniel Hefner με 7-5, 2-6, 11-9.

Και στο 1ο σετ ήταν πολύ κοντά οι δυο Ελληνίδες παίκτριες, αλλά και στο match tie-break, όπου έχασαν "στα σημεία" τον 7ο τίτλο που θα κέρδιζαν μαζί στα διπλά ITF διοργάνωσης.

Στα μονά, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου προκρίθηκε στον τελικό, κερδίζοντας άνετα την Ιταλίδα Anja Casari, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1. Η Αλεξάνδρα, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει αύριο την Ισραηλινή Hefner, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησε της Λυδίας Παναγιωτίδου με 6-3, 6-3.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots