Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μονού γυναικών

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μονού γυναικών
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 12:47

Την Danka Kovinic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με την Coco Gauff.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία θα παίξει για 2η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το Τόκιο, θα κάνει πρεμιέρα ενάντια στην Kovinic από το Μαυροβούνιο, μια παίκτρια που γνωρίζει καλά και την είχε κερδίσει στην τελευταία τους συνάντηση, πριν 2 χρόνια στην Πάρμα.

Αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, η Σάκκαρη θα παίξει στον 2ο γύρο με μια εκ των Ekaterina Alexandrova και Yue Yuan, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την Marta Kostyuk, Νο.12 στο ταμπλό.

Στα προημιτελικά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών διασταυρώνεται με την Coco Gauff, Νο.2 στο ταμπλό και σημαιοφόρο των Ηνωμένων Πολιτειών στην τελετή έναρξης, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με την πολύ φορμαρισμένη Jasmine Paolini και την Jessica Pegula.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται το μεγάλο φαβορί, η Iga Swiatek, η οποία θα ξεκινήσει την πορεία της στα αγαπημένα της γήπεδα του Roland Garros ενάντια στην Irina-Camelia Begu. Εφόσον μπει στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Nadia Podoroska και Diane Parry, την ώρα που έχει πιθανή αντίπαλο την Diana Shnaider στον 3ο γύρο, τις Danielle Collins και Jelena Ostapenko στα προημιτελικά και τις Caroline Garcia, Leylah Fernandez και Qinwen Zheng στα ημιτελικά.

Ένα πολύ μεγάλο ματς στον 1ο γύρο θα είναι αυτό ανάμεσα στη Naomi Osaka και την Angelique Kerber, που θα ολοκληρώσει την καριέρα της στους Ολυμπιακούς. Η νικήτρια αυτού του αγώνα, έχει πιθανή αντίπαλο την Garcia στον 2ο γύρο.

Δείτε ακόμα:

Η κλήρωση του διπλού γυναικών

Η κλήρωση του μονού ανδρών

Η κλήρωση του διπλού ανδρών

Η κλήρωση του μικτού διπλού

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Collins [8]
[17] Garcia - Zheng [6]
[5] Pegula - Paolini [4]
[7] Σάκκαρη - Gauff [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots