Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μονού ανδρών

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του μονού ανδρών
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 12:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με τον Novak Djokovic, που έχει πιθανό αντίπαλο τον Rafael Nadal στον 2ο γύρο! Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ένα πρώτο τέταρτο "φωτιά" προέκυψε από την κλήρωση του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το Νο.1 του ταμπλό, Novak Djokovic, να κάνει την πρεμιέρα του στον 1ο γύρο ενάντια στον Matthew Ebden και στον 2ο γύρο να διασταυρώνεται με τον Rafael Nadal, που θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Marton Fucsovics.

Για 2η συνεχόμενη φορά στο Παρίσι, σε μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για διάκριση στην καριέρα του, η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Rafa, που θυμίζουμε είχε αντιμετωπίσει τον φιναλίστ του Roland Garros, Alexander Zverev, στον 1ο γύρο του παρισινού Grand Slam πριν 2 μήνες!

Στο ίδιο τέταρτο βρίσκεται και ο εκπρόσωπός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Βέλγο Zizou Bergs. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Daniel Evans και Moez Echargui, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Sebastian Baez.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τους Djokovic και Nadal, ενώ και οι τρεις διασταυρώνονται στα ημιτελικά με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Alexander Zverev.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό δεσπόζει ο Carlos Alcaraz, που λογικά θα έχει εύκολη πρεμιέρα απέναντι στον Hady Habib από τον Λίβανο, ενώ στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Tallon Griekspoor και Cameron Norrie, στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Alejandro Tabilo, στα προημιτελικά τους Alex De Minaur και Tommy Paul και στα ημιτελικά τους Daniil Medvedev και Casper Ruud.

Δείτε ακόμα:

Η κλήρωση του διπλού ανδρών

Η κλήρωση του μονού γυναικών

Η κλήρωση του διπλού γυναικών

Η κλήρωση του μικτού διπλού

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Djokovic - Τσιτσιπάς [8]
[3] Zverev - Fritz [7]
[6] Ruud - Medvedev [4]
[5] De Minaur - Alcaraz [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού ανδρών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots