Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του διπλού ανδρών

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η κλήρωση του διπλού ανδρών
© Fabian Meierhans / EFG Swiss Open Gstaad
tn team Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - 12:35

Τους Πορτογάλους Nuno Borges και Francisco Cabral θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς. Με το Νο.6 του ταμπλό θα παίξουν οι Carlos Alcaraz και Rafael Nadal. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Το δυνατό δίδυμο των Borges και Cabral θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο διπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά, που θα κάνουν ντεμπούτο ως ομάδα σε Ολυμπιακούς αυτό το Σαββατοκύριακο, εκπληρώνοντας ένα παιδικό τους όνειρο.

Σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πορτογάλων, Πέτρος και Στέφανος διασταυρώνονται στον 2ο γύρο με τους Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic, Νο.7 στο ταμπλό, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τους Ιταλούς Simone Bolelli και Andrea Vavassori, Νο.1 στο ταμπλό.

Οι Dan Evans και Andy Murray θα παίξουν με τους Taro Daniel και Kei Nishikori, με το διπλό να είναι το μόνο ταμπλό που θα παίξει ο Murray, στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του.

Τέλος, η "superteam" που δημιούργησαν οι Carlos Alcaraz και Rafael Nadal, βρίσκεται στο κάτω μισό του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το πολύ δυνατό δίδυμο των Αργεντινών Maximo Gonzalez και Andres Molteni, Νο.6 στο ταμπλό.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού ανδρών

Δείτε ακόμα:

Η κλήρωση του μονού ανδρών

Η κλήρωση του μονού γυναικών

Η κλήρωση του διπλού γυναικών

Η κλήρωση του μικτού διπλού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots