WTA
Τόκιο: Πρεμιέρα για Swiatek την Τετάρτη

 
Τόκιο: Πρεμιέρα για Swiatek την Τετάρτη
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:29

Η Iga Swiatek θα κάνει την πρεμιέρα της στο Τόκιο την Τετάρτη, παίζοντας τον πρώτο της αγώνα μετά από το US Open. Πρεμιέρα και για την Jessica Pegula. Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Swiatek θα παίξει τον πρώτο της αγώνα μετά από το US Open, αλλά και μετά την πτώση της στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, όπου βρίσκεται μετά από 18 συναπτούν μήνες στο Νο.1.

Η 22χρονη Πολωνή θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Mai Hontama, σε ένα ματς που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, γύρω στις 11:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Στις 05:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει η δράση για την αυριανή μέρα, με την αναμέτρηση της Jessica Pegula κόντρα στην Ισπανίδα Cristina Bucsa. Θα ακολουθήσει το πολύ δυνατό παιχνίδι της Liudmila Samsonova με την Ekaterina Alexandrova, ενώ θα παίξει και η Veronika Kudermetova, απέναντι στην Kayla Day.

Την Πέμπτη θα μπουν στη μάχη του 2ου γύρου η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ταξίδεψε από τη Γουαδαλαχάρα -όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την Κυριακή- για το Τόκιο, καθώς και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο Τόκιο και κατάφερε να μπει στη 16άδα έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά!

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Center Court:
05:00 Cristina Bucsa v. Jessica Pegula [2]
07:00 Ekaterina Alexandrova v. Liudmila Samsonova [7]
09:00 Kayla Day v. Veronika Kudermetova [8] Novasports 6HD
11:00 Iga Swiatek [1] v. Mai Hontama [Q] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots