"Double" για τον Βάλσαμο στη Βέροια

 
"Double" για τον Βάλσαμο στη Βέροια
tn team Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 13:49

Ο Βαγγέλης Βάλσαμος κέρδισε σε έναν πολύ ωραίο τελικό τον Σταύρο Ιωαννάτο και έκανε το "double" στη Βέροια, κατακτώντας τους πρώτους τίτλους του σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Ο Βάλσαμος επικράτησε του Ιωαννάτου στον σημερινό τελικό του Veria Cup με 6-3, 2-6, 6-4 και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe (U16, Category 3).

Είχε μια εξαιρετική εβδομάδα στα γήπεδα της Βέροιας ο Βάλσαμος, φιναλίστ πέρσι στη Βέροια, ο οποίος κατάφερε αυτό το διήμερο να κατακτήσει τους πρώτους τίτλους του σε μονά και διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe.

Χθες είχε κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό, μαζί με τον Ραφαήλ Γακόπουλο.

Σήμερα κέρδισε έναν πολύ κλειστό τελικό με τον Ιωαννάτο και έκανε το double, ολοκληρώνοντας το ταμπλό των μονών με το 5/5 νίκες.

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά είχε κερδίσει τον Γάλλο Clement Le Rol Bouret με 6-1, 6-3 και στη συνέχεια απέκλεισε τον Θησέα Σιδεράκο με 6-1, 6-3. Στα προημιτελικά κέρδισε το Νο.1 του ταμπλό, Παναγιώτη Γραμματικάκη, με 6-3, 6-2, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε και τον Νικόλα Ζάχο, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε και ο τελικός των κοριτσιών, όπου η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε τη Βουλγάρα Eleonora Toneva με 6-2, 6-1 και κατέκτησε τον τίτλο.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του Veria Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots