Διαφήμιση
Εγκαταλείπω την καριέρα μου...
Εκτύπωση E-mail
Από Άννα Γερασίμου   
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010 12:59

"Είναι πιθανό κάποιοι από τους φίλους του tennisnews αλλά και του ευρύτερου τενιστικού χώρου να πρόσεξαν την απουσία μου από τους επίσημους αγώνες. Θα ήθελα να κάνω γνωστή, μέσω του blog την απόφασή μου να εγκαταλείψω την καριέρα μου. Για κάποιο διάστημα είχα μεγάλες αμφιβολίες αλλά έβλεπα πως αυτή η ζωή δε με κάνει πια χαρούμενη. Το τένις θα είναι πάντα στη ζωή μου αλλά πλέον δε βρίσκω αρκετά κίνητρα για να συμμετέχω σ ΄ένα φουλ πρόγραμμα αγώνων. Αυτό που χρειάζομαι τώρα ,τουλάχιστον για ένα διάστημα, είναι να μείνω στο σπίτι μου, να ξαναβρώ αγαπημένα πρόσωπα και να βάλω τη ζωή μου σε πιο ήπιους ρυθμούς. Επίσης αυτό που πάντα υπήρχε στο μυαλό μου ήταν να τελειώσω τις σπουδές μου στην Παιδαγωγική.

Διαβάστε περισσότερα
 
Άννα Γερασίμου blog: Καλησπέρα από το Λίβανο!
Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team   
Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010 01:12
Βρίσκομαι στη Βηρυττό δύο μέρες μετά την άνοδό μας στην πρώτη κατηγορία της Ευροαφρικανικής ζώνης. Γενικά οι συνθήκες που συναντήσαμε στο Υερεβαν της Αρμενίας δεν ήταν οι καλύτερες.Το ξενοδοχείο ήταν πολύ μέτριο,η οργάνωση όχι πολύ καλή,μεγάλες καθυστερήσεις λόγω βροχής,συνεχείς αλλαγές του προγράμματος,αναμονή αλλά τελικά χωρίς καμία ήττα περάσαμε στον τελικό.

Διαβάστε περισσότερα
 
'Το καλύτερο δυνατό για το Roland Garros'
Εκτύπωση E-mail
Από Άννα Γερασίμου   
Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 18:53

Αννα Γερασιμου BLOG

Καλημέρα από την Αθήνα,

Εδώ και λίγες μέρες επέστρεψα από την Κουάλα Λουμπούρ αρκετά κουρασμένη αλλά ικανοποιημένη και από το τελευταίο αποτέλεσμα.Για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά μπήκα στο ταμπλώ,κερδίζοντας αυτή τη φορά τρεις αγώνες.

Ο καιρός στη Μαλαισία δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες όλων μας.Οι θερμοκρασίες ήταν κάθε μέρα γύρω στους 35 βαθμούς και με υψηλά επίπεδα υγρασίας.Για μένα υπήρχε κι ένας λόγος παραπάνω μιας και ήταν το τελευταίο τουρνουά από αυτό το δίμηνο tour και ήδη κάποια κούραση βάραινε τα πόδια μου.Είχα ένα δύσκολο πρώτο γύρο εναντίον της Fedak Yuliana (no 166) 2/6 6/3 7/5.Ύστερα από αυτό το ματς ένιωθα πολύ καλά τα χτυπήματα μου και την επόμενη μέρα κέρδισα ανέλπιστα εύκολα την κινέζα Han Xin-Yun (no 168) με 6/1 6/2.Ο τελευταίος γύρος ήταν εναντίος άλλης μιας κινέζας της Zhang Shuai (no 143),η οποία στος τέλος του 2009 είχε κερδίσει τη Safina.Και σε αυτό τον αγώνα έπαιξα σταθερά καλά και νίκησα 6/4 6/3.

Διαβάστε περισσότερα
 
Με φόρα από την Κίνα
Από Άννα Γερασίμου   
Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010 12:51

Γεια σας,

σας καλωσορίζω στο blog μου,το οποίο φιλοξενείται από το tennisnews,στο οποίο θα σας ενημερώνω για την πορεία  και τα νέα μου.

Anna Gerasimou blog

Οι αγώνες μου φέτος ξεκίνησαν από την Κίνα,όπου συμμετείχα τις πρώτες δύο βδομάδες του Ιανουαρίου σε ένα τουρνουά $50 000 κι ένα $25 000.Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς μουστην προετοιμασία του Δεκεμβρίου φάνηκαν γρήγορα.Το αποτέλεσμα ήταν ένας προημιτελικός στο $50Κ και τελικός στο $25Κ, με συνέπεια τη βελτίωση της καταταξής μου κατά 40 θέσεις περίπου.

Anna Gerasimou

Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι βρίσκομαι σε μια μεταβατική περίοδο,λόγω αλλαγής προπονητή. Από τον περασμένο Οκτώβριο δουλεύω με τον Παϊπέτη Άκη και πλέον έχω έναν προπονητή που αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του, ταξιδεύοντας μαζί μου όλο το χρόνο.Έτσι στο team που με υποστηρίζει προστέθηκε το σημαντικότερο κομμάτι. Με κοινή συνενέση, αποφασίσαμε να συνεχίσω την προετοιμασία μου για δύο ακόμη βδομάδες στην Κίνα.

Διαβάστε περισσότερα