Απεβίωσε ο σύντροφος της Sabalenka!

 
Απεβίωσε ο σύντροφος της Sabalenka!
tn team Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 2:24

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από τη Λευκορωσία, με αρκετά μέσα της χώρας να αναφέρουν πως ο σύντροφος της Aryna Sabalenka, Konstantin Koltsov, έφυγε από τη ζωή!

Την είδηση έβγαλε αρχικά το belarushockey.com ως "ανεπιβεβαίωτη πληροφορία", ωστόσο αργότερα επανήλθε, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του 42χρονου πρώην επαγγελματία παίκτη του χόκεϊ και τα τελευταία χρόνια προπονητή. 

Πολλά μέσα στη Λευκορωσία και στη Ρωσία αναδημοσίευσαν ήδη τη σοκαριστική είδηση, αναφέροντας πως ο Koltsov βρισκόταν στο Μαϊάμι, ήταν δηλαδή μαζί με την Sabalenka, που ετοιμαζόταν για να παίξει στο Miami Open.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και παρότι μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, απ' ότι φαίνεται η είδηση είναι αληθής, καθώς έχουν κατέβει τα σημερινά stories από το Μαϊάμι από το προφίλ της Sabalenka στο Instagram.

UPDATE: Ο θάνατος του Koltsov επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ομάδα στην οποία εργαζόταν ως βοηθός προπονητή, Salavat Yulaev, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ο Koltsov, ο οποίος έχει παίξει στο NHL και ήταν διεθνής σε δυο ολυμπιάδες με την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, ήταν ζευγάρι με την Sabalenka από το καλοκαίρι του 2021. Υπήρξε παντρεμένος και είχε 3 παιδιά.

Πρέπει να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη τραγωδία που βιώνει η Sabalenka μέσα σε λίγα χρόνια. Η δυο φορές πρωταθλήτρια του Australian Open είχε χάσει τον πατέρα της ξαφνικά από καρδιά το 2019, ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για το οποίο έχει μιλήσει και στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix, Break Point.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots