ATP
Nadal: "Ελπίζω να παίξουμε διπλό με τον Alcaraz πριν από τους Ολυμπιακούς"

 
Nadal: "Ελπίζω να παίξουμε διπλό με τον Alcaraz πριν από τους Ολυμπιακούς"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 9:48

Ο Rafael Nadal όχι απλά μοιράζεται την επιθυμία του Carlos Alcaraz να παίξουν μαζί διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι, αλλά είπε ότι θα ήθελε να παίξουν και νωρίτερα, για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Πολλές φορές ο Alcaraz έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει μαζί με τον Nadal για την Ισπανία στους Ολυμπιακούς, μιας και θα είναι μια καλή ευκαιρία, αφού και οι δυο θα βρίσκονται στο Παρίσι, αν όλα πάνε καλά. Την επιθυμία αυτή την έχει και ο Rafa, που ρωτήθηκε γι' αυτό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του στη Μαδρίτη.

"Αν και οι δυο είμαστε υγιείς, γιατί όχι; Θα μπορούσαμε να έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να πετύχουμε μεγάλα πράγματα", ανέφερε ο Rafa, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008. 

Ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων, πρότεινε μάλιστα να κατέβουν και σε άλλο τουρνουά με τον Alcaraz μαζί πριν από τους Ολυμπιακούς, ώστε να προετοιμαστούν: "Αν όλα πάνε καλά, θα παίξουμε. Και για μένα προσωπικά είναι κάτι συναρπαστικό Θα ήταν φανταστικό αν μπορούσαμε να παίξουμε επίσης σε ένα τουρνουά ή δυο πριν από τους Ολυμπιακούς, για να προετοιμαστούμε."

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots