Επισημοποιήθηκε ο θάνατος του Koltsov - ποια ήταν τα αίτια

 
Επισημοποιήθηκε ο θάνατος του Koltsov - ποια ήταν τα αίτια
tn team Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 12:29

Δυστυχώς, ο θάνατος του Konstantin Koltsov επισημοποιήθηκε, ενώ ανακοινώθηκαν και τα αίτια του.

UPDATE: Ανατροπή δεδομένων, οι αρχές του Μαϊάμι ανακοίνωσαν ότι ο Koltsov αυτοκτόνησε!

Μερικές ώρες μετά την πληροφορία που διέρρευσε πως ο πρώην πρωταθλητής του χόκεϊ στον πάγο και σύντροφος της Aryna Sabalenka, Konstantin Koltsov, έφυγε από τη ζωή, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο στον οποίο εργαζόταν ως βοηθός προπονητή ο 42χρονος, επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση.

"Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, απεβίωσε. Ήταν ένας δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν όλοι οι παίκτες, οι συνάδελφοι και οι φίλαθλοι. Ο Konstantin ήταν κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου μας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ρωσικού συλλόγου Salavat Yulaev, που εδρεύει στην πόλη Ufa.

Αρχικά κάποια δημοσιεύματα στην πατρίδα του έκαναν λόγο για θρόμβωση, ωστόσο διαπιστώθηκε τελικά πως πρόκειται για αυτοκτονία, από τις τοπικές αρχές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι ο Koltsov πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του.

Όπως ήταν γνωστό, ο Koltsov βρισκόταν στο Μαϊάμι, μαζί με τη σύντροφό του, Sabalenka, που προετοιμαζόταν για το Miami Open.

Πρόκειται για μια ανείπωτη τραγωδία που βαραίνει με πένθος ολόκληρο τον αθλητικό κόσμο, πόσο μάλλον την πρωταθλήτρια του Australian Open, που θυμίζουμε πως το 2019 είχε χάσει τον μόλις 43χρονο πατέρα της από καρδιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots