ASICS Court FF3: Τα παπούτσια πίσω από την επιτυχία του Novak Djokovic

 
ASICS Court FF3: Τα παπούτσια πίσω από την επιτυχία του Novak Djokovic
tn team Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:21

Τα ASICS Court FF3, είναι τα παπούτσια που συνέδεσαν το όνομά τους με την τεράστια επιτυχία του 24ου Grand Slam του Novak Djokovic.

Ήταν άλλη μια τρομερά επιτυχημένη σεζόν για τον Djokovic, που κατέκτησε τα 3 από τα 4 Grand Slams του 2023 και ήταν φιναλίστ στο μοναδικό που δεν κέρδισε, χάνοντας στις λεπτομέρειες το calendar-Year Grand Slam.

Ήταν άλλη μια χρονιά στην οποία ο σπουδαίος Σέρβος αθλητής, γνωστός για την τελειομανία του, επέλεξε την άνεση και την ασφάλεια που του παρέχουν τα μοντέλα της ASICS.

"Δουλεύουμε μαζί με την ASICS για 4-5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την οικογένεια της ASICS. Και αυτή η χρονιά ήταν πιθανότατα η πιο ξεχωριστή χρονιά", είπε ο Djokovic, ο οποίος έφτασε σε ακόμα ένα πολύ σπουδαίο ορόσημο με την κατάκτηση του US Open στη Νέα Υόρκη και την επιστροφή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ASICS (@asics)

Τα ASICS Court FF3 Novak είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ παιχνιδιού, είτε αυτό είναι το κυρίαρχο παιχνίδι από την baseline, είτε ένα all-around παιχνίδι, είτε μια μίξη αυτών. Είναι ένα παπούτσι, που παρέχει ταυτοχρόνως σταθερότητα, ευελιξία και ταχύτητα, έχοντας και μια εξαιρετική αντικραδασμική προστασία.

Μπορείτε να βρείτε τα Court FF3 της ASICS, όπως και τα υπόλοιπα παπούτσια της συλλογής NOVAK εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots