ATP
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μαϊάμι

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Μαϊάμι
© BNP Paribas Open
tn team Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 23:02

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka και στο ίδιο τέταρτο με την Elena Rybakina, στο ταμπλό του Μαϊάμι. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Λίγα λεπτά μετά από τον τελικό του Indian Wells, η Μαρία Σάκκαρη μάθαινε και το ταμπλό της στο δεύτερο αμερικάνικο 1000άρι στο Μαϊάμι, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα είναι στο Νο.8 του ταμπλό και στην πρεμιέρα της, που θα είναι στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Anna Blinkova και Yue Yuan. Η Yuan θυμίζουμε πως έκανε μεγάλο τουρνουά στο Indian Wells και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Εφόσον προκριθεί στον 3ο γύρο, η Σάκκαρη έχει πιθανή αντίπαλο την Dayana Yastremska, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τη Jelena Ostapenko. Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την Elena Rybakina, ενώ στα ημιτελικά με την Aryna Sabalenka.

Η Sabalenka αξίζει να σημειωθεί πως στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει είτε την Paula Badosa, είτε τη Simona Halep! Δυο παίκτριες που αμφότερες πέρασαν δύσκολα, η πρώτη με τον τραυματισμό και η δεύτερη με την υπόθεση ντόπινγκ, αλλά στο παρελθόν έχουν φτάσει σε Νο.2 και Νο.1 αντίστοιχα.

Για τη Halep θα είναι το πρώτο τουρνουά μετά από το US Open του 2022 και την περιπέτεια που είχε με την υπόθεση ντόπινγκ.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται βεβαίως η Iga Swiatek, η οποία θα κάνει πρεμιέρα με μια εκ των Camila Giorgi και Magdalena Frech, ενώ στον 3ο γύρο έχει πιθανή αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη Linda Noskova.

Στον 4ο γύρο η Πολωνή διασταυρώνεται με τις Ekaterina Alexandrova και Anastasia Pavlyuchenkova, στα προημιτελικά με την Jessica Pegula και στα ημιτελικά με την Coco Gauff.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Pegula [5]
[3] Gauff - Jabeur [6]
[8] Sakkari - Rybakina [4]
[7] Zheng - Sabalenka [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Miami Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots