ATP
Μαϊάμι: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Μαϊάμι: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:55

Με τους δυο ημιτελικούς του ανδρικού ταμπλό συνεχίζεται σήμερα το Miami Open. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.

Τα δυο παιχνίδια των ημιτελικών του ανδρικού τουρνουά είναι αυτά τα οποία ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open.

Θα γίνουν φυσικά και τα δυο στο Hard Rock Stadium, με το πρώτο, αυτό μεταξύ του Daniil Medvedev και του Jannik Sinner, να ξεκινάει στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Αμφότεροι Medvedev και Sinner κάνουν εξαιρετική σεζόν και θα συναντηθούν για 2η φορά φέτος, μετά τον τελικό του Australian Open. O Medvedev μέχρι στιγμής έχει παίξει στον τελικό του Australian Open, στον τελικό του Indian Wells και στα ημιτελικά του Ντουμπάι για φέτος, ενώ ο Sinner έχει κερδίσει το Australian Open και έχει παίξει ακόμα στα ημιτελικά του Indian Wells.

Συνολικά θα είναι η 11η συνάντησή τους στο tour, με τον Medvedev να προηγείται με 6-4 στις νίκες, όμως ο Sinner έχει κερδίσει τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, που ήταν όλες στους τελευταίους 7 μήνες!

Ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ του Grigor Dimitrov και του Alexander Zverev, θα αρχίσει μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Μετά την σπουδαία νίκη του επί του Carlos Alcaraz, o Dimitrov θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την 3η του μόλις πρόκριση σε έναν τελικό Masters 1000 διοργάνωση. Για τον Zverev θα είναι ο 17ος ημιτελικός σε Masters και θα προσπαθήσει να μπει στον 11ο τελικό του (5-5), πρώτο στα 2 τελευταία χρόνια.

Ο Zverev έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Dimitrov, τον οποίο έχει κερδίσει 7 φορές σε 8 αναμετρήσεις (7-1). Ήταν μάλιστα οι 7 τελευταίες, αφού ο Dimitrov κέρδισε μόνο στην πρώτη, το πολύ μακρινό 2014, όταν ο Zverev ήταν μόλις 17 ετών!

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (29/03):

Stadium:
21:00 Daniil Medvedev [3] v. Jannik Sinner [2] COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Grigor Dimitrov [11] v. Alexander Zverev [4] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots