ATP
Με Jarry o Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο

 
Με Jarry o Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο
Με Jarry o Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο
tennisnews team Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 16:13

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry στον 2ο γύρο του Libema Open, όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του για τη σεζόν του γρασιδιού.

Ο Jarry επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ενάντια στον 17χρονο και προερχόμενο από τα προκριματικά Jannik Sinner, τον οποίο κέρδισε με 7-6 (4), 6-3 σε 1 ώρα και 21 λεπτά.

O Jarry είχε μείνει πίσω με 0-3 στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά κατάφερε να ισορροπήσει το 1ο σετ και αργότερα να το κατακτήσει στο tie-break. Στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά έκανε νέο break και "ξέφυγε" με 5-2, για να ολοκληρώσει τη νίκη του στο 9ο game.

Η 23χρονος Jarry από τη Χιλή, βρίσκεται στο Νο. 60 της παγκόσμιας κατάταξης. Η δυνατή του επιφάνεια είναι το χώμα, αλλά είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης και στα γρηγορότερα γήπεδα, χάρη στο πολύ καλό σερβίς του.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσει τον Στέφανο, στον 2ο γύρο του Libema Open στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας, όπου ο Έλληνας παίκτης θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του για φέτος στο γρασίδι. Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη.

Σε άλλες αναμετρήσεις που έγιναν σήμερα στο 's-Hertogenbosch, ο Richard Gasquet πέτυχε μια πολύ δύσκολη νίκη εις βάρος του Aljaz Bedene, με 6-7 (3), 7-6 (5), 6-4. Ο Andreas Seppi, αφού πήρε το συγκλονιστικό tie-break στο 1ο σετ, επικράτησε του Thomas Fabbiano με 7-6 (10), 7-5, ενώ ο David Goffin συνέτριψε σε λιγότερα από 50 λεπτά τον Alejandro Davidovich Fokina με 6-0, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots