ATP
Τσιτσιπάς: "Πάντα στον τελικό υπάρχει περισσότερο άγχος" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Πάντα στον τελικό υπάρχει περισσότερο άγχος" (vid)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 - 18:32

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη διαχείριση του άγχους πριν από έναν τελικό, αλλά και για το δέσιμο που νιώθει στο Μεξικό.

Σε σημερινή του συνέντευξη στο Los Cabos, ο Τσιτσιπά μίλησε για το άγχος πριν από τον τελικό, που πάντα είναι περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες.

"Στον τελικό πάντα έχεις περισσότερο άγχος από κάθε άλλο παιχνίδι σε ένα τουρνουά. Θέλεις να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένος γίνεται, ώρες πριν από τον τελικό. Είχα λίγο περισσότερο άγχος σε σχέση με τους άλλους αγώνες μου αυτή την εβδομάδα, αλλά με το που μπήκα στο γήπεδο βρήκα τον ρυθμό μου, άρχισα να παίζω, να εκτελώ τα χτυπήματά μου και σταμάτησα να το σκέφτομαι. Το τελευταίο χτύπημα είναι το πιο κρίσιμο και είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασα και έκανα ένα καλό χτύπημα."

Για το δέσιμο που έχει με το Μεξικό και το σύνθημα που φώναζαν συχνά οι Μεξικανοί στις κερκίδες, Τσιτσιπά, αδερφέ, ήδη είσαι Μεξικανός (Tsitsipas, hermano, ya eres mexicano), είπε: "Νιώθω πως ανήκω εδώ. Ήδη έχω έρθει πολλές φορές και μπορώ να το πω αυτό με ειλικρίνεια. Νιώθω μια δυνατή σύνδεση, όπως όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα. Έχω μιλήσει ξανά για το πως οι Λατίνοι με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots