ATP
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη ευχαρίστηση που θα παίξω σε δυο ημιτελικούς" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη ευχαρίστηση που θα παίξω σε δυο ημιτελικούς" (vid)
tn team Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 21:39

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ ευχαριστημένος με το επίπεδό του στον σημερινό αγώνα με τον Yannick Hanfmann στην Αμβέρσα, ενώ μίλησε και για την παρουσία του σε δυο ημιτελικούς, αφού αύριο έχει και διπλό, με τον αδερφό του Πέτρο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο που έβγαλα σήμερα. Ήταν πρόκληση και διασκέδαση συγχρόνως να το διατηρήσω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος και έπαιξα καλό τένις. Είμαι περήφανος με το πως πήγαν τα πράγματα και με το πως κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένος από τον πρώτο πόντο του αγώνα μέχρι το τέλος", είπε στην on-court συνέντευξη ο Στέφανος, αμέσως μετά τη νίκη του με 6-3, 6-3 επί του Hanfmann στην Αμβέρσα.

Όπως δείχνει και το σκορ, ο Στέφανος είχε μια άνετη επικράτηση, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, αν δεν έβρισκε μεγάλα σερβίς και στα δυο σημεία που απειλήθηκε στον αγώνα, στο 4ο και στο 6ο game του 2ου σετ, όταν ο Hanfmann είχε ευκαιρίες για να κάνει πρώτος το break.

"Έπρεπε να σερβίρω καλά. Πρέπει να είσαι έτοιμος για να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις, δεν είναι εύκολο. Όταν ήρθαν σήμερα αυτές οι στιγμές έκανα το καλύτερό μου, έπαιξα με ακρίβεια, έμεινα ήρεμος και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν δεν κέρδιζα αυτούς τους πόντους."

Τέλος, ο Στέφανος ρωτήθηκε και για το διπλό, όπου επίσης έχει προκριθεί στα ημιτελικά, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά.

"Δεν είναι τόσο σύνηθες, όταν παίζεις στο tour δεν συμβαίνει συχνά αυτό. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που θα παίξω και στους δυο ημιτελικούς. Είναι κάτι θετικό προφανώς, είμαι χαρούμενος που το κάνω μαζί με τον Πέτρο, πιστεύω πως θα το απολαύσουμε εκεί έξω και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την ευκαιρία και να παίξουμε καλό τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots