WTA
Συνεχίζει με φόρα η Swiatek (vids)

 
Iga Swiatek
Iga Swiatek © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 20:19

H Iga Swiatek συνεχίζει τις επιβλητικές εμφανίσεις και έχασε μόλις 2 games από την Leylah Fernandez στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι. Στη 16άδα μπήκαν και οι Elena Rybakina και Coco Gauff.

Μετά την πολύ εντυπωσιακή εβδομάδα της στην Ντόχα, όπου απώλεσε μόλις 5 games σε 3 αγώνες και υπερασπίστηκε τον τίτλο της, η Swiatek συνεχίζει τις επιβλητικές της νίκες και συνέτριψε στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι την Fernandez με 6-1, 6-1.

Μόλις 72 λεπτά χρειάστηκε η Swiatek για να φτάσει στην 4η διαδοχική νίκη της στο tour και να ξεκινήσει με επιτυχία την προσπάθειά της για να κατακτήσει τον 2ο συνεχόμενο τίτλο της.

Στον 3ο γύρο η κορυφαία τενίστρια του κόσμου θα αντιμετωπίσει τη Liudmila Samsonova, που ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο της Qinwen Zheng. 

Η πρωταθλήτρια του Wimbledon και φιναλίστ του Australian Open, Elena Rybakina, κέρδισε τη Marie Bouzkova με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε επίσης στον 3ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff, που έκανε μια επίσης πολύ εντυπωσιακή πρεμιέρα, κερδίζοντας την Aliaksandra Sasnovich με 6-0, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots