tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

BIKOS Open 2015: Τελευταία μέρα δηλώσεων

E-mail Εκτύπωση

Vikos Tennis Open Small

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στo MVS TENNIS CLUB (εντός του ξενοδοχείου GOLDEN COAST HOTEL & BUNGALOWS), οδός Αγίου Αντωνίου, Παραλία Μαραθώνα σε 12 γήπεδα τύπου GREENSET (Greenset Grand Prix Cushion). Η ηλικιακή κατηγορία θα είναι OPEN 14+ & OPEN 29+ .

ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και η τελετή λήξης των αγώνων τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.

Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα ορίζονται κατόπιν επικοινωνίας μεταξύ των αγωνιζομένων και των διοργανωτών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 6948467401 με τον κο. Αλέξανδρο Βερνάρδο ή στο 2294055565 μετά τις 10:00 έως τις 21:00 καθημερινά, καθώς και με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Για να θεωρείται μια συμμετοχή έγκυρη, θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 14:00.

Για πληροφορίες σχετικές με εκπρόθεσμες δηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον επιδιαιτητή στο τηλέφωνο 22940-55565 ή 6948467401 από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο ανέρχεται σε 25€ για μια κατηγορία και 15€ για κάθε επιπλέον κατηγορία.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα διενεργηθούν με ηλεκτρονική μέθοδο από τον επιδιαιτητή αγώνων την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της MVS TENNIS SYSTEMS.

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 2 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Ένα μπουκαλάκι νερό ΒΙΚΟΣ πριν από κάθε αγώνα. Θα διατίθενται κάθε μέρα δωρεάν γήπεδα από την MVS TENNIS SYSTEMS για τη προετοιμασία των αγωνιζομένων του τουρνουά. Η δωρεάν χρήση των γηπέδων θα γίνεται από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 5:30 μ.μ. μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο τηλέφωνο 22940-55565 .

ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ Για την κλήρωση θα δίνεται ένας λαχνός στον αθλητή ή στην αθλήτρια στον πρώτο αγώνα κάθε κατηγορίας στην οποία συμμετέχει και ένας επιπλέον λαχνός για κάθε νικηφόρο αγώνα. Η παρουσία στην κλήρωση που θα ακολουθήσει την τελετή απονομής επάθλων στους νικητές είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση των δώρων που θα κληρωθούν. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας στην κλήρωση, η συμμετοχή σε αυτή θα ισχύσει με την προϋπόθεση υποβολής μιας απλής γραπτής εξουσιοδότησης ξεκινήσει η κλήρωση. Η κλήρωση των δώρων του τουρνουά θα γίνει τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου μετά την απονομή των επάθλων.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί βάσει των διεθνών κανονισμών που προβλέπονται από την I.T.F..

Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα πραγματοποιούνται με τον κανονισμό του no-ad scoring. Σε περίπτωση ισοπαλίας με 1-1 σετ, ο νικητής θα προκύπτει μετά από tiebreak 10 πόντων με διαφορά δύο πόντων.

Ο/οι νικητές κάθε αγώνα θα δηλώνουν το αποτέλεσμα στη Γραμματεία και θα επιστρέφουν τις μπάλες.

Οι αγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να επικοινωνούν με τη γραμματεία των αγώνων και την ιστοσελίδα της MVS TENNIS SYSTEMS ( www.mvstennis.gr ) από την επομένη της κλήρωσης, ώστε να ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα που αγωνίζονται. Το τηλέφωνο επικοινωνίας της γραμματείας των αγώνων είναι το 22940-55565 και το email επικοινωνίας είναι το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών μετά από 15 λεπτά θα χάνει τον αγώνα και ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover (w.o.).

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια και να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα με τα επιτρεπόμενα για τα γήπεδα υποδήματα. Σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα τη γραμματεία των αγώνων για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους.

Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

Με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, η Επιτροπή Αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Κατά την άφιξή του, κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να δηλώνει την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων.

Στα ΜΟΝΑ, προτεραιότητα λαμβάνεται όταν είναι παρόντες και οι δύο παίκτες, ενώ στα ΔΙΠΛΑ και οι τέσσερεις παίκτες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι κληρώσεις των κατηγοριών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της MVS TENNIS SYSTEMS www.mvstennis.gr. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά έως τις 24:00. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των αγώνων θα ενημερώνονται online.

Vikos Tennis Open

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση