H Λένα Δανιηλίδου, προσκεκλημένη της εταιρείας WED θα παραυρίσκεται αύριο στις 9:00 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα αθλητισμού.
Η ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος της Aντισφαίρισης στα δημοτικά σχολεία της Αχαΐας αποφάσισε να συνδιοργανώσει με όλα τα σωματεία της Πάτρας το Street Tennis for Kids.
Το Street Tennis for Kids γίνεται σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος και είναι υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης). Το Street Tennis θα γίνει με την έμπρακτη βοήθεια και υποστήριξη της πρωταθλήτριας Ελλάδας κας Λένας Δανιηλίδου, η οποία θα επισκεφτεί την Πάτρα και τις εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου event στην πλατεία Γεωργίου την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ημέρα αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό.
Πρόεδρος του ΔΣ της ΣΤ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου είναι ο Λ. Λουκάτος.
Για περισσότερες πληροφορίες για το αθλητικό αυτό event που αφορά στο δημοφιλές σπορ του τένις, στο τηλ. 2610 242499.