tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Κοπή της πίτας στον Ροδιακό Όμιλος Αντισφαίρισης (pics)

E-mail Εκτύπωση

kopi ths pitas 2018

Με μια ζέστη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Λυδία ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης αποχαιρέτησε το 2017 και καλωσόρισε το 2018.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και ακολούθησε η ανασκόπηση του έτους που πέρασε.

Στη συνέχεια έγινε η τιμητική βράβευση του Δημάρχου Ροδίων κυρίου Φώτη Χατζηδιάκου για την βοήθεια που προσέφερε στον Ροδιακό όμιλο στα θέματα νομιμοποίησης των εγκαταστάσεων και ολοκληρώθηκε με καποιες ιστορικες αναδρομές παλιών αθλητών του ΡΟΑ.

Ο πρόεδρος του ΡΟΑ, Μιχάλης Πανάγος ανέλυσε τους βασικούς στόχους του προγράμματος του ΔΣ για το 2017 και τις ενέργειες που εγιναν προκειμένου να επιτευχθούν κάνοντας αναφορές στις διεθνείς διοργανώσεις τα πανελλήνια πρωταθλήματα τα

τοπικά τουρνουά και τις αποστολές στα εθνικά, καθώς και το καθιερωμένο πλέον tennis camp που διοργανώθηκε φέτος από το επαγγελματία αθλητή και προπονητή Τεντ Αγγελίνο.

Το συμβούλιο του Ροα συνεχάρη τον τεχνικό διευθυντή του ομίλου κύριο Φώτη Βαζαίο καθώς και φέτος ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρών δείχνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον του ΔΣ στην συνεχή επιμόρφωση των προπονητών και τη ποιοτική αναβάθμιση των ακαδημιών του ομίλου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους φίλους του ομίλου που διαχρονικά φρόντιζαν από τη βιωσιμότητα έως την ανάπτυξη εγκαταστάσεων και υπηρεσιών .

Φυσικά σε μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούςε να λείπει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κύριος Μανδρακός Ευάγγελος που χαιρέτησε, εξήρε το έργο του ΔΣ αλλά και εξέφρασε για άλλη μια φορά την στήριξη του σε όλες τις δραστηριότητες του ιστορικού ομίλου .

Ο αντιδήμαρχος κύριος Δημήτρης Καρατζιάς επι πολλά χρόνια στενά δεμένος με τον όμιλο με την παρουσία του έδειξε σε όλους πως είναι πάντα παρών και στις δυσκολίες αλλά και στις γιορτές .

Ο γενικός γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ Ρόδου αλλά και μέλος του ομίλου κύριος Αντώνης Γιαννικουρής τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς συνεργάστηκε επιτυχημένα σε πολλές εθελοντικές εκδηλώσεις με το Ροδιακό Όμιλο κατά τη διάρκεια του έτους.

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κύριος Μίλτος Παγκάς για άλλη μια φορά έθεσε στη σωστή βάση τη συνεργασία αθλητικών σωματείων και δήμου ενώ στις συζητήσεις που ακολούθησαν τόνισε την ανάγκη της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.

Ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Μιχάλης Μπαριανάκης αφού ανέφερε την συνδρομή της περιφέρειας σε όλες τις παγκόσμιες διοργανώσεις που ανέλαβε το Ροα το 2017 εξέφρασε την στήριξη της περιφέρειας στο μεγάλο στόχο του ομίλου την ανακατασκευή των ιστορικών γηπέδων στο Ελλη .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Χρήστος Μπάρδος φιλος του ομίλου αλλά και γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα

Νεολαίας, καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κύριος Γιάννης Γλυνός παλιός αθλητής του Ροα.

Ιδιαίτερα συγκινητική η σκηνή που ο πρόεδρος του Ροα απευθύνεται στο κοινό ζητώντας να του αναγνωρίσουν τα άτομα από δυο παλιες φωτογραφίες και προς έκπληξη όλων αλλά και του ιδίου ο κύριος Γιωργος Διακονικολας αναγνωρίζει τον εαυτό του τον Αντονι Κουίν και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο δε πρώην προπονητης Καζάκης Ευθύμιος επιβεβαιώνει τις ιστορίες.

Εξηγώντας πως μπαίνουμε στην περίοδο εορτασμού των 70 χρόνων του ΡΟΑ ο κύριος Πανάγος ανήγγειλε μια σειρά εκδηλώσεων-βραβεύσεων μελών και ανθρώπων που συνετέλεσαν στην ιστορία και την πορεία του ομίλου έως σήμερα .

Μετά από 70 χρόνια ο Ροδιακός Όμιλος είναι ο διοργανωτής 2 παγκόσμιων τουρνουά ITF(International Tennis Federation) ένα βετεράνων από 1-5 Μαΐου, ένα αθλητών κάτω των 18 ετών από 1 έως 7 Οκτωβρίου μια τριεθνής συνάντηση junior τον Σεπτέμβρη και 1 πανελλήνιο ανδρών τον Ιούνιο .

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

tennislearning system


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση