tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Τσιτσιπας - Σακκαρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Μια γιορτή δίχως προηγούμενο!

E-mail ΕκτύπωσηOrange Tennis Systems Junior Open 2011…η γιορτή του ελληνικού τένις!
Ένα event μοναδικό για την Ελλάδα διοργάνωσαν και πάλι τα παιδιά του Tennis Society, που απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη τους για το τένις, αλλά και έδειξαν σε όλους πως όταν υπάρχει φαντασία, διάθεση και εργατικότητα, μπορεί το άθλημα αυτό να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους του και να γεμίσει χαμόγελα εκατοντάδες παιδιά. Εικόνες γεμάτες χαρούμενες παιδικές φάτσες, χρώματα, καθημερινά παιχνίδια, χαμόγελα, μεγάλη συμμετοχή, δεκάδες αγώνες τένις, υπέροχο περιβάλλον, φιλική διάθεση και όλα αυτά μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, ήταν τα βασικά συστατικά του Orange Tennis Systems Junior Open 2011. Ένα τουρνουά παιδικών ηλικιών από 5 μέχρι 16 ετών, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωσαν το ελληνικό περιοδικό Tennis Society και η πρότυπη ακαδημία Orange Tennis Systems του Φίλιππου Κατσίπη στις καλαίσθητες εγκαταστάσεις του ΑΝΙΜΑ Club στην Ανάβυσσο.

Από 18 μέχρι και 28 Ιουνίου 2011, περισσότερα από 200 παιδιά κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου έλαβαν μέρος στις αγωνιστικές κατηγορίες TTK Warriors Tour 2011 (10, 12 και 14) και στα επίπεδα κόκκινο και πορτοκαλί, που έκλεψαν την παράσταση. Λιλιπούτειοι «τενίστες» με διάχυτη τη χαρά να ξεχειλίζει από τα πρόσωπά τους, επιδόθηκαν σε καθημερινή βάση σε... αγώνες τένις, θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον τους στο άθλημα.

Από την άλλη, μερικά από τα καλύτερα παιδιά που κάνουν αγωνιστικό τένις στην Ελλάδα, βρέθηκαν να αγωνίζονται στα 5 green set γήπεδα της Orange Tennis Systems, κάνοντας την καλύτερη προετοιμασία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Junior  που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην Πάτρα. Οι προαγωνιστικές κατηγορίες 9-12 ετών γέμισαν και αυτές από παιδιά που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις του σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο. Μια από τις καινοτομίες του τουρνουά ήταν οι αγώνες δεύτερης ευκαιρίας που είχαν όλα τα παιδιά που έχασαν πρώτο γύρο, δημιουργώντας έτσι νέα ταμπλό (consolation), που άυξησαν  την αγωνιστική δράση στο κατακόρυφο.

Το Orange Tennis Systems Junior Open 2011 ήταν ένα τουρνουά υπόδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα χάρη στην προσεκτική προετοιμασία που έγινε από τους διοργανωτές αλλά και στην ανταπόκριση των χορηγών που το στήριξαν.

Η Sunday Solar, Χρυσός Χορηγός του του τουρνουά,  δραστηριοποιείται στα διασυνδεμένα και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και με το moto «Put the sun in your pocket», πέρασε σε παιδιά και γονείς το οικολογικό μήνυμα χρήσης των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.

Η Head International, που πρόσφατα έκανε το Διεθνές Sales Meeting στην Αθήνα και στην  Orange Tennis Systems, μαζί με την ελληνική αντιπροσωπεία Αφοί Ιωνά ΟΕ ήταν επίσης ένα καταλυτικός παράγοντας στην υλοποίηση του τουρνουά, οι αγωνιστικές κατηγορίες του οποίου ανήκαν στο TTK Warriors Tour 2011, χάρη στην εταιρεία NOVATHLON (αντιπρόσωπο της ΤΤΚ στην Ελλάδα).

Η μεγάλη εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΛΑΖΑΚΗΣ ΑΕ, τα αντηλιακά Heliocare που... προστάτευσαν μικρούς και μεγάλους από τον ήλιο του Ιουνίου με τα προϊόντα τους, αλλά και η ΕΤΑΙΡΙΑ MIL ENERGY (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καταξιωμένη στο χώρο των Φ/Β Συστημώτων στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια), ήταν μεταξύ των υποστηρικτών.

Η CD Media με το TOP SPIN 4 στην κονσόλα της Microsoft, διασκέδαζε τους δεκάδες μικρούς αθλητές μεταξύ των αγώνων τους. Και ανάμεσα σε όλους αυτούς το γιαουρτάκι Junior της ΦΑΓΕ, που πραγματικά γέμισε με ενέργεια όλα τα παιδιά πριν και μετά τους αγώνες τους, μιας και μοιράστηκαν εκατοντάδες Junior από όλες τις γεύσεις και τις δέκα ημέρες του τουρνουά. Μάλιστα όλα τα παιδιά από την πρώτη κιόλας μέρα... «ζητούσαν επίμονα» το καθημερινό τους έπαθλο: ένα Junior της ΦΑΓΕ.

Το Tennis Society φρόντισε να φωτογραφίσει όλα σχεδόν τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και στο επόμενο ηλεκτρονικό τεύχος του www.tennissociety.gr  (μετά τις 22 Ιουλίου) θα ακολουθήσει μεγάλο αφιέρωμα.

Η μεγαλύτερη καθημερινή ιστοσελίδα για το τένις www.tennisnews.gr ήταν ο καθημερινός πληροφοριοδότης του τουρνουά και ένας από τους πιο σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας του τουρνουά, καθώς ήταν ο συνδεκτικός κρίκος μεταξύ των αθλητών και των ταμπλό και προγραμάτων των αγώνων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι προβολές που έγιναν στην ειδική σελίδα του www.tennisnews.gr για το τουρνουά, ξεπέρασαν αρκετά όλα τα προηγούμενα 4 επίσημα Πανελλαδικά τουρνουά της Ελληνικής Ομοσπονδίας!

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, υλοποιήθηκε η μεγάλη φιέστα – γιορτή του Orange Tennis Systems Junior Open 2011, όπου έγιναν όλοι οι μεγάλοι τελικοί και φυσικά όλες οι απονομές των νικητών. Στη συνέχεια τα μικρά παιδιά από το κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο έπαιξαν με τους νικητές όλων των κατηγοριών  και η εικόνα στα γήπεδα θύμιζε Kids Day  από μεγάλο τουρνουά του εξωτερικού!

Το συμπέρασμα από το  Orange Tennis Systems Junior Open 2011 ήταν το εξής: ένα τουρνουά για να είναι επιτυχημένο και σωστά οργανωμένο θέλει κόπο και μεγάλες προσπάθειες από άτομα που λατρεύουν το άθλημα και όλα τα πρόσωπα που αποτέλεσαν το ανθρώπινο δυναμικό του event ανήκαν σε αυτή την κατηγορία, από τις επιδιαιτητές (Τερέζα Ταμπόση και Χριστίνα Γιαννάκου) και φυσικά τους βοηθούς τους, από τον εμπνευστή της Ακαδημίας Orange Tennis Systems, Φίλιππο Κατσίπη και τους συνεργάτες του, από τους μεγάλους χορηγούς και τα τενιστικά μέσα ενημέρωσης που επικοινώνησαν πανελλαδικά το event.

Περισσότερες φωτογραφίες καθώς και όλα τα τελικά αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στη σελίδα του tennisnews.gr για το τουρνουά

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση


Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
latest-atp-videos

charitonidis-thecoach


Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση