Νέα μοντέλα Mantis και FREE Customization Εκτύπωση E-mail
Από Tennisnews Team | Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 17:03


Δύο νέα μοντέλα ρακετών προστέθηκαν στην συλλογή της πολλά υποσχόμενης Βρετανικής εταιρίας κατασκευής ρακετών και αξεσουράρ τένις, MANTIS. Μετά από πολύμηνα και εξαντλητικά τεστς, από παίκτες όλων των επιπέδων, προπονητές και κορυφαίους τεχνικούς ρακετών, η νεοσύστατη εταιρία παρουσίασε τα δύο νέα μοντέλα για το 2012, τις Mantis 305 και Mantis 315 που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός μεγάλου εύρους τενιστών, παραμένοντας πιστή στο μοτό: «άριστη ποιότητα σε άριστη τιμή».

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα ανάγλυφα cosmetics της μπογιάς, το 3d butt cap και τη δυνατότητα να μπορεί να αλλάζει ο χρήστης το μέγεθος λαβής με τη χρήση παλετών .

Πέρα όμως από τεχνολογίες, το σημαντικότερο όλων είναι η απόδοση in real life. Ο Martin Aldridge, ιδρυτής της εταιρίας και με πολυετή εμπειρία στο χώρο, δεν συμβιβάστηκε προσθέτοντας απλά δύο ακόμα ρακέτες στην φετινή σειρά, αλλά κατάφερε να αναπαραγάγει πιστά τη «γλυκιά» αίσθηση που απολαμβάνουν οι επαγγελματίες στις ρακέτες τους διατηρώντας όμως το βάρος ικανοποιητικό για μια ευρεία γκάμα παικτών.

Τα δύο high modulus graphite μοντέλα, θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες αφού οι προδιαγραφές κατασκευής τους είναι τέτοιες ώστε να αφήνουν μεγάλο περιθώριο για customization, μόδα που αποκτά φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, η αντιπροσωπεία της MANTIS για την Ελλάδα και Κύπρο, θα σας προσφέρει εντελώς δωρεάν το customization κάθε ρακέτας MANTIS στα δικά σας μέτρα. Ο Πέτρος Μπίρης με πολυετή εμπειρία στο pro tour σε επαγγελματίες παίκτες, εγγυάται ότι κάθε ρακέτα MANTIS θα ρυθμιστεί στο δικό σας παιχνίδι, θα τοποθετηθεί φρέσκια χορδή στο εργαστήριο RacketSpecialist.gr χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση και θα σας σταλεί έτοιμη με τη θήκη της.