ATP
Στα ημιτελικά ο Ruud (vids)

 
Στα ημιτελικά ο Ruud (vids)
© Barcelona Open
tn team Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 18:11

O Casper Ruud απέκλεισε και τον Matteo Arnaldi με 2-0 σετ και απέχει μια νίκη από τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του.

Ο Ruud επιβλήθηκε του Arnaldi με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Barcelona Open, φτάνοντας τις 7 νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν από 2 break στα πρώτα 6 games της αναμέτρησης, με το σκορ να είναι στο 3-3. Ο Ruud έκανε και 3ο break στο 10ο game, για να πάρει το 1ο σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Νορβηγός κατάφερε να σβήσει και τα 5 break points που αντιμετώπισε, τα 4 από αυτά μάλιστα στο ίδιο game, σ' αυτό που σέρβιρε για το ματς, κι έτσι το break που έκανε από το 6ο game (4-2), ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στη νίκη στο 9ο (6-3), έπειτα από 92 λεπτά στο court.

O Ruud βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση και απέχει μια νίκη από τον δεύτερο διαδοχικό του τελικό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο Monte-Carlo.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Tomas Martin Etcheverry, που κέρδισε νωρίτερα τον Cameron Norrie με 7-6 (4), 7-6 (1). Θα είναι ο 2ος ημιτελικός στη σεζόν για τον Αργεντινό, που θα διεκδικήσει την 3η πρόκριση σε έναν τελικό στην καριέρα του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots