Πέγια: Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στα μονά, η Μάγια στα διπλά (pics)

 
Πέγια: Πρωταθλήτρια η Παναγιωτίδου στα μονά, η Μάγια στα διπλά (pics)
tn team Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:51

Τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο της σε ITF διοργάνωση στο Κόσοβο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στα μονά του Kosova Open. Στα διπλά τον τίτλο κατέκτησε η Αλεξάνδρα Μάγια, με την Αλεξάνδρα και τη Λυδία Παναγιωτίδου να τερματίζουν στη 2η θέση.

Μετά από έναν δυνατό τελικό, η Νο.1 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισε την Gresi Bajri από την Αλβανία, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 3-6, 6-1, για να κατακτήσει τον τίτλο στο J30 τουρνουά της ITF της Πέγια στο Κόσοβο.

Ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος για την 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.2 στη χώρα μας στα 18άρια και Νο.503 στην παγκόσμια κατάταξη U18 της ITF, που και την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναδειχθεί νικήτρια στην Πέγια, κερδίζοντας ξανά την Bajri στον τελικό. Έχει πλέον 10 διαδοχικές νίκες στο tour της ITF και έφτασε τους 2 τίτλους στα μονά.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει και στα διπλά, μαζί με την αδερφή της Λυδία Παναγιωτίδου, ωστόσο αυτή την εβδομάδα πήραν τη 2η θέση, αφού μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, οι Bajri και Αλεξάνδρα Μάγια πήραν τη νίκη με 6-2, 4-6, 11-9.

Αυτός ήταν ο 6ος τίτλος σε ITF διοργάνωση στα διπλά για τη 16χρονη Αλεξάνδρα, αθλήτρια του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, 3ος στη φετινή σεζόν και 3ος με συμπαίκτρια την Bajri.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots