Στον τελικό η Παναγιωτίδου - πρωταθλήτρια στο διπλό η Ουσταμπασίδου

 
Στον τελικό η Παναγιωτίδου - πρωταθλήτρια στο διπλό η Ουσταμπασίδου
tn team Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:35

Η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε τον ντέρμπι των ημιτελικών με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου και προκρίθηκε στον τελικό του Veria Cup στη Βέροια. Στο διπλό, τον τίτλο κατέκτησε η Ουσταμπασίδου και η συμπαίκτριά της, Eleonora Toneva.

Η Παναγιωτίδου επικράτησε της Ουσταμπασίδου με 6-4, 6-1 στον σημερινό ημιτελικό του διεθνούς τουρνουά στα 16άρια της Tennis Europe (Category 3) που φιλοξενείται στη Βέροια, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

Οι δυο παίκτριες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαν παίξει και για τα ημιτελικά του τουρνουά της Tennis Europe στη Θεσσαλονίκη, όπου η Ουσταμπασίδου είχε κερδίσει.

Η Παναγιωτίδου πήρε την άτυπη ρεβάνς, κέρδισε τη Νο.1 παίκτρια του ταμπλό και αύριο θα παίξει για τον τίτλο με τη Νο.2 παίκτρια, την Eleonora Toneva από τη Βουλγαρία, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε την Ελένη Χατζηαβραάμ με 6-4, 6-0.

Στο διπλό, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Ουσταμπασίδου και η Toneva, παίρνοντας με walkover το ματς του τελικού κόντρα στις Παναγιωτίδου και Liv Zingg, αφού δυστυχώς η Βρετανίδα συμπαίκτριά της Παναγιωτίδου, η οποία είχε μείνει από χθες εκτός μονού, απέσυρε τη συμμετοχή της.

Στα αγόρια, στον τελικό θα παίξουν οι Σταύρος Ιωαννάτος και Βαγγέλης Βάλσαμος, ενώ στο διπλό τον τίτλο κατέκτησαν οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Βάλσαμος.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots