Άλλος ένας ημιτελικός για την Ουσταμπασίδου στο Tsakhadzor

 
Άλλος ένας ημιτελικός για την Ουσταμπασίδου στο Tsakhadzor
© tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 - 10:15

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου είχε μια ακόμα καλή εβδομάδα στο Tsakhadzor της Αρμενίας, παίζοντας σε έναν ημιτελικό και έναν προημιτελικό στο J60 τουρνουά της ITF.

Η Ουσταμπασίδου, η οποία βρίσκεται στην Αρμενία μαζί με το πρόγραμμα της ITF, Grand Slam Player Development, αγωνίστηκε στο τρίτο κατά σειρά διεθνές τουρνουά της ITF στην πόλη Tsakhadzor.

Στα πρώτα δυο τουρνουά, που ήταν της κατηγορίας J30, κατέκτησε έναν τίτλο στο διπλό, έπαιξε σε ακόμα έναν τελικό στο διπλό και σε έναν ημιτελικό στο μονό.

Αυτή την εβδομάδα, στο πιο δυνατό τουρνουά J60 κατηγορίας, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό και μέχρι τα προημιτελικά στο μονό.

Στον 1ο γύρο του μονού η 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης απέκλεισε τη Νο.7 του ταμπλό, Alexandra Cheishvili, με 7-6 (4), 3-6, 6-4. Στον 2ο γύρο κέρδισε την Ekaterina Duvanova με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στην τελική 8άδα.

Εκεί έδωσε μεγάλη μάχη με την Felitsata Dorofeeva-Rybas, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.437 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, αλλά ηττήθηκε στα 3 σετ, με 1-6, 6-3, 6-2.

Στο διπλό η Ουσταμπασίδου μοιράστηκε το court με την Ουγγαρέζα Lujza Bevic. Μπήκαν στα προημιτελικά με bye και εκεί κέρδισαν τις Αρμένιες Tatevik Baburyan και Maria Martirosyan με 6-1, 6-1. Στα ημιτελικά, γνώρισαν την ήττα από τις Daria Belyaeva και Dorofeeva-Rybas, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots