Αγρίνιο: Πρωταθλητές στο διπλό Μαστρογαμβράκης και Σακκάς

 
Αγρίνιο: Πρωταθλητές στο διπλό Μαστρογαμβράκης και Σακκάς
tn team Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 - 16:43

Ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης και ο Γιάννης Σακκάς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο 60άρι τουρνουά της ITF στο Αγρίνιο. Στους τελικούς των μονών προκρίθηκαν ο Στέφανος Πουρναρόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου.

Ο Μαστρογαμβράκης και ο Σακκάς κέρδισαν στον τελικό του διπλού αγοριών στο Agrinio Cup τους Οδυσσέας Γελαδάρη και Γιώργο Μίταλα με 6-3, 6-3 και κατέκτησαν τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά του Αγρινίου, της J60 κατηγορίας της ITF.

Για τον Σακκά, αυτός ήταν ο 1ος τίτλος σε ITF διοργάνωση, ενώ για τον Μαστρογαμβράκη ήταν ο 6ος τίτλος στα διπλά σε ITF τουρνουά, 4ος στην κατηγορία J60 (έχει κερδίσει και 2 στην κατηγορία J30).

Στο διπλό των κοριτσιών, στον τελικό αγωνίστηκαν οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Μαρίζα Τσιρώνη, οι οποίες "άγγιξαν" τον τίτλο, όμως μετά από ένα tie-break που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ηττήθηκαν από τις Τουρκάλες Sukriye Ezgi Akyol και Nehir Dogan, με 5-7, 6-2, 11-9.

Στα μονά, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο. Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό, απέκλεισε και την Ισραηλινή Ariel Avidan, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-1, 3-6, 6-3.

Στον τελικό αύριο θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Dogan, Νο.2 στο ταμπλό, που στον άλλον ημιτελικό κέρδισε την Τσιρώνη με 6-2, 6-3.

Στα αγόρια, στο ελληνικό ντέρμπι ο Στέφανος Πουρναρόπουλος κέρδισε τον Οδυσσέα Γελαδάρη με 7-5, 7-6 (5), έπειτα από πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Πουρναρόπουλος θα παίξει στον αυριανό τελικό ενάντια στον Ινδό Varun Verma, που απέκλεισε τον Ανδρέα Μεσσή στον άλλον ημιτελικό, με 6-4, 4-6, 6-0.

Όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots