Σάκκαρη: "Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος - θα γυρίσουν τα πράγματα"

 
Σάκκαρη: "Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος - θα γυρίσουν τα πράγματα"
© AELTC/Andrew Parsons
tn team Σάββατο, 06 Ιουλίου 2024 - 9:43

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ήταν ικανοποιημένη με τον αγώνα που έκανε απέναντι στην Emma Raducanu, ενώ έκανε και ένα σχόλιο για τους επικριτές της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα γυρίσουν τα πράγματα.

"Προφανώς το επίπεδο μου δεν ήταν υψηλό. Έκανα πολλά αβίαστα λάθη. Νομίζω ότι το επίπεδο μου δεν είναι αρκετά καλό, επειδή κάποια πράγματα δεν έχουν δουλευτεί πολύ τους τελευταίους 6 μήνες με όλες τις αλλαγές. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα", είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου της, μετά την ήττα της με 6-2, 6-3 από την Raducanu.

"Χρειάζομαι μια επανεκκίνηση, να δουλέψω ξανά, γιατί οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν πολύ δομημένοι, με όλες τις αλλαγές. Ξέρω ότι πολλοί με κριτικάρουν για το επίπεδό μου, αλλά δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσουν τα πράγματα και θα γίνουν ξανά καλά", πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Για το αν το παιχνίδι με τη Raducanu της θύμισε τον ημιτελικό του US Open του 2021, όπου επίσης είχε αποσπάσει μόλις 5 games από τη νεαρή Βρετανίδα, είπε: "Δεν θα το 'λεγα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε. Σήμερα έπαιξε καλά και αυτό είναι όλο.

Απλά δεν ήταν καλή εμφάνιση από τη δική μου πλευρά. Νομίζω μπήκα λίγο νευρικά στο ματς, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν κέρδιζα τα 2 πρώτα games. Θα ήταν πολύ μεγάλο για μένα", κατέληξε η Σάκκαρη, η οποία είχε προηγηθεί με 40-15 στα δυο πρώτα games, αλλά τα έχασε και τα δυο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots