Δεν είχε χρόνο για χάσιμο ο Sinner (vid)

 
Δεν είχε χρόνο για χάσιμο ο Sinner (vid)
© AELTC/Chloe Knott
tn team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 - 23:17

Την πρώτη του straight sets νίκη στο φετινό Wimbledon πανηγύρισε ο Jannik Sinner, ο οποίος συνέτριψε τον Miomir Kecmanovic σε 96 λεπτά και πήρε μια εύκολη πρόκριση για τη φάση των "16".

O κορυφαίος παίκτης του κόσμου επιβλήθηκε του Kecmanovic με 6-1, 6-4, 6-2 και πήρε σε κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Wimbledon.

Ήταν η 1η straight sets νίκη του Sinner στο τουρνουά, αφού στους πρώτους 2 γύρους είχε χάσει από ένα σετ, από τους Yannick Hanfmann και Matteo Berrettini.

Απόψε δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό του, κάνοντας ένα αψεγάδιαστο ματς, με 11 άσους, 35 winners και μόλις 15 αβίαστα λάθη! Έσωσε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε, που ήταν στο τελευταίο game του ματς, ενώ ήταν ήδη μπροστά με 5-2 στο 3ο σετ.

Ο Sinner, ο οποίος ήταν στα προημιτελικά του Wimbledon το 2022 και στα ημιτελικά το 2023, θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο έναν εκ των Denis Shapovalov και Ben Shelton, με φόντο την 3η συνεχόμενη πρόκρισή του στην 8άδα.

Το ματς αυτό ξεκίνησε αλλά διακόπηκε πολύ νωρίς από τη βροχή, στο 3-2 του 1ου σετ υπέρ του Shelton (χωρίς break), και θα συνεχιστεί αύριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots