Απέκλεισαν τους αδερφούς Τσιτσιπά οι Gonzalez & Molteni

 
Απέκλεισαν τους αδερφούς Τσιτσιπά οι Gonzalez & Molteni
© AELTC/Joel Marklund
tennisnews team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 - 17:14

Οι Maximo Gonzalez και Andres Molteni ολοκλήρωσαν αυτό που ξεκίνησαν την Τετάρτη, επικρατώντας με 2-0 σετ των Πέτρου και Στέφανου Τσιτσιπά στον 1ο γύρο του διπλού του Wimbledon.

Ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο Wimbledon τα αδέρφια Τσιτσιπά, που δεν τα κατάφεραν απέναντι στο πολύ δυνατό δίδυμο των Gonzalez και Molteni, από τους οποίους ηττήθηκαν με 7-6 (3), 6-3.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ξεκίνησε την Τετάρτη, αλλά με μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας της βροχής. Οι αδερφοί Τσιτσιπά όχι απλά ήταν ανταγωνιστικοί στο 1ο σετ, αλλά είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το σετ, χάνοντας set point στο 4-5, 30-40.

Οι Αργεντινοί έσβησαν το set point, έμειναν στο σετ κι έπειτα ισοφάρισαν σε 5-5. Τελικά το σετ πήγε σε tie-break και εκεί το έμπειρο δίδυμο των Gonzalez και Molteni, Νο.11 στο ταμπλό, επικράτησε με 7-3.

Και στο 2ο σετ είχαν break point ο Πέτρος και ο Στέφανος, στο 2-2, 30-40, αλλά έχασαν και αυτή την ευκαιρία. Στο 3-3 το ματς διακόπηκε λόγω της περιορισμένης ορατότητας και συνεχίστηκε σήμερα, αφού χθες ο Στέφανος είχε να παίξει το μονό του με τον Emil Ruusuvuori.

Το παιχνίδι σήμερα κράτησε πολύ λίγο, με τα αδέρφια Τσιτσιπά να μην προλαβαίνουν καν να βρουν ρυθμό, αφού οι Gonzalez και Molteni έκαναν break στον Στέφανο στο 8ο game και με 3 games στη σειρά έκαναν πολύ γρήγορα το 6-3. Ουσιαστικά σήμερα παίχτηκαν 15 πόντοι, με τους Αργεντινούς να κερδίζουν τους 12 από αυτούς.

Στον 2ο γύρο του Wimbledon, Gonzalez και Molteni θα αντιμετωπίσουν τους Tomas Machac και Zhizhen Zhang.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots