Μητέρα Τσιτσιπά: "O Στέφανος και η Paula είναι πολύ πιο ήρεμοι" (vid)

 
Μητέρα Τσιτσιπά: "O Στέφανος και η Paula είναι πολύ πιο ήρεμοι" (vid)
tn team Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 - 9:52

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Julia Salnikova, παραχώρησε μια ακόμα συνέντευξη στην οποία οι ερωτήσεις αφορούσαν κυρίως τη σχέση του γιου της με την Paula Badosa. Τι απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου μεταξύ των δυο, αλλά και στο αν θα πάνε τη σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Η Julia μίλησε ξανά στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Πρωινό", όπου είχε δώσει και την προηγούμενη συνέντευξή της αναφορικά με την επανασύνδεση του Τσιτσιπά και της Badosa, με τη στάση της τότε να θεωρείται "κάπως" από πολλούς, πιθανότατα παρερμηνευμένα, γι' αυτό και θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

"Ο Στέφανος δεν ακολουθεί τα ματς (της). Νομίζω πως έκαναν μια συμφωνία. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, αλλά όταν είναι σε εξέλιξη ένα ματς, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Για παράδειγμα, η Paula μπορεί να πάει για προπόνηση και ο Στέφανος μπορεί να πάει για φυσικοθεραπεία, όταν εξελίσσεται ένα ματς της Paula. Είναι καλό, τους δίνει χώρο", είπε αρχικά η μητέρα του Έλληνα τενίστα.

Για τις... φωνές που βάζει καμιά φορά στο box του και στον πατέρα του ο Στέφανος, είπε: "Είναι ένα σημάδι πίεσης σε ένα μεγάλο ματς και μερικές φορές ο Στέφανος, φυσικά, ξεσπάει."

Για τις συμβουλές που του δίνει: "Προσπαθώ να τους ηρεμήσω και τους δυο. Ο Στέφανος είναι ένας ευφυής παίκτης. Ίσως είναι ένα είδος ορμής. Δεν είναι ένα καλό είδος ορμής, βέβαια, αλλά δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Μεγαλώνει, ωριμάζει, οπότε θα αποφασίσει άμεσα να μείνει ψύχραιμος. Η δική μου βοήθεια είναι να είμαι παρούσα, να τον ηρεμώ με λόγια και καλές συμβουλές. Στο γήπεδο μπορεί να είμαι αυστηρή μαμά. Στη ζωή, όχι. Εγώ δίνω σημασία, όχι μόνο στο να είναι καλός παίκτης αλλά και στο να είναι καλός άνθρωπος. Και συμβαίνει, μερικές φορές να με κάνει περήφανη."

Σχετικά με μια άποψη που ακούγεται, ότι η απόδοση του Στέφανου έχει πέσει εξαιτίας της σχέσης του με την Badosa, απάντησε: "Είναι συναισθηματικοί άνθρωποι και ίσως στην αρχή της σχέσης τους ήταν μια περίοδος που η Paula είχε τραυματιστεί και ήξερε πως ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός και ο Στέφανος δεν έδειχνε και τον καλύτερό του εαυτό στο τένις. Ίσως τον αποπροσανατόλισε, αλλά τώρα έχουν βρει τον τρόπο. Αυτή η περίοδος που η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα, τελείωσε. Είναι πολύ πιο ήρεμοι, βοηθούν ο ένας τον άλλον. Είναι μαζί, συζητούν πολλά πράγματα, εκτός του τένις. Δεν νομίζω ότι θα επηρεάσει κανέναν από τους δυο. Το ελπίζω."

Στο ενδεχόμενο να δούμε σύντομα γάμο, η Julia είπε: "Δεν νομίζω ότι είναι στα κοντινά τους πλάνα. Δεν το νομίζω. Είναι πολύ νέοι. Ξέρετε πολλούς άνδρες να παντρεύονται στα 25; Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη γιατί αυτή η ζωή για εκείνους είναι μια μεγάλη επένδυση. Ξέρετε, οι επαγγελματίες αθλητές χρειάζεται να ταξιδεύουν, πρέπει να έχουν καλό φαγητό, τα συμπληρώματα κοστίζουν ακριβά."

Τέλος, για το αν μπορεί η σχέση τους να περάσει στο επόμενο βήμα, είπε: "Γιατί όχι; Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Νομίζω ότι και οι δυο οικογένειες θα είναι πολύ χαρούμενες."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots