Μητέρα Τσιτσιπά: "H Badosa είναι ένα κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση - κανείς δεν με ρώτησε για την επανασύνδεση" (vid)

 
Μητέρα Τσιτσιπά: "H Badosa είναι ένα κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση - κανείς δεν με ρώτησε για την επανασύνδεση" (vid)
tn team Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 - 15:36

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Julia Salnikova μίλησε για τον γιο της και τη σχέση της μαζί του, αλλά και για τη σύντροφό του, Paula Badosa, με την οποία χώρισαν και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα.

Η μητέρα του Τσιτσιπά, η οποία ήταν και εκείνη επαγγελματίας τενίστρια, μίλησε για την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό".

Αρχικά, τη ζητήθηκε να περιγράψει τον Στέφανο: "Μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, αλλά είναι καλός μαθητής. Μαθαίνει γρήγορα και με εμένα και με τους συγγενείς του είναι πολύ καλός. Μερικές φορές έχει θέματα με τον μπαμπά του αλλά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το τένις. Στη ζωή είναι πολύ καλύτερα."

Για την επανασύνδεση του Στέφανου και της Paula: "Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί, κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου. Και δεν είχα και κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Paula να παίζει τένις, οπότε μερικές φορές αυτά... συμβαίνουν. Αλλά όσο τη γνωρίζω ήταν πάντα πολύ καλή απέναντί μου."

Για την Badosa, ανέφερε: "Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει πολλή αυτοπεποίθηση, παρότι μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να πάρει εμπειρίες. Οπότε είμαι μαζί τους, με τα καλά και τα κακά, γιατί είναι νέοι. Δεν είναι μόνο το τένις, οι σχέσεις έχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω και πρέπει να τους στηρίζεις. Κι όταν χρειάζονται τη στήριξή μου, θα είμαι εκεί γι' αυτούς."

Τέλος, για το αν βλέπει τον γιο της ερωτευμένο, είπε: "Είναι μια δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά, που σημαίνει ότι καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Αλλά υπάρχουν τα μεγάλα διαστήματα σε απόσταση που τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα.Οπότε ο χρόνος μόνο μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots