Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
tennisnews team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 3:44

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπει πρώτος στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων από τους Έλληνες και θα αντιμετωπίσει τον Zizou Bergs το απόγευμα του Σαββάτου. Σήμερα θα παίξουν και ο Novak Djokovic, η Iga Swiatek και ο Carlos Alcaraz με διπλή αποστολή, σε μονό και διπλό με τον Rafael Nadal. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει την πρεμιέρα του στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 17:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Zizou Bergs από το Βέλγιο. Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα συναντήσει τον Βέλγο τενίστα, τον οποίο είχε κερδίσει και στις 2 προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Θα είναι ο 3ος αγώνας του γηπέδου Simonne Mathieu, με τη δράση σε όλα τα γήπεδα του Roland Garros να ξεκινούν στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Πρώτα στο Simonne Mathieu θα γίνει το ματς της Jelena Ostapenko με την Camila Osorio και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Beatriz Haddad Maia με τη Varvara Gracheva. Θα ακολουθήσει το ματς του Τσιτσιπά και το πρόγραμμα του γηπέδου θα κλείσει η αναμέτρηση του Stan Wawrinka με τον Pavel Kotov.

Στο Philippe Chatrier θα αγωνιστούν πρώτα δυο μεγάλα φαβορί για το χρυσό. Στις 13:00 η Iga Swiatek θα αντιμετωπίσει την Irina-Camelia Begu και θα ακολουθήσει η πρεμιέρα του Novak Djokovic, με αντίπαλο τον Matthew Ebden.

Στις 20:00 το βράδυ θα παίξουν οι Rafael Nadal και Carlos Alcaraz, που θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα τους στο διπλό το Νο.6 ζευγάρι του ταμπλό, Maximo Gonzalez και Andres Molteni. Το πρόγραμμα θα κλείσει η μεγάλη αναμέτρηση της Naomi Osaka με την Angelique Kerber, με τη Γερμανίδα θυμίζουμε να παίζει το τελευταίο τουρνουά της καριέρας της.

Στο Suzanne Lenglen θα κάνουν τις πρεμιέρες τους οι Carlos Alcaraz, Jasmine Paolini, Caroline Garcia και Daniil Medvedev, ενώ στο Court 14 θα δώσουν μάχη οι Taylor Fritz και Alexander Bublik.

Οι αγώνες του τένις μεταδίδονται από την ΕΡΤ 1 και το ΕΡΤ SPORTS 2.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/07):

Philippe Chatrier:
13:00 Iga Swiatek v. Irina-Camelia Begu
15:00 Novak Djokovic v. Matthew Ebden
20:00 Gonzalez/Molteni v. Alcaraz/Nadal
22:00 Naomi Osaka v. Angelique Kerber

Suzanne Lenglen:
13:00 Ana Bogdan v. Jasmine Paolini
15:00 Hady Habib v. Carlos Alcaraz
17:00 Caroline Garcia v. Jaqueline Cristian
19:00 Rinky Hijikata v. Daniil Medvedev

Simonne Mathieu:
13:00 Jelena Ostapenko v. Camila Osorio
15:00 Beatriz Haddad Maia v. Varvara Gracheva
17:00 Zizou Bergs v. Stefanos Tsitsipas
19:00 Stan Wawrinka v. Pavel Kotov

Court 14:
13:00 Nadia Podoroska v. Diane Parry
15:00 Felix Auger-Aliassime v. Marcos Giron
17:00 Alexander Bublik v. Taylor Fritz
19:00 Gauff/Pegula v. Perez/Saville

Ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots