Badosa: "Είναι ασέβεια να σε κρίνουν για την προσωπική σου ζωή"

 
Badosa: "Είναι ασέβεια να σε κρίνουν για την προσωπική σου ζωή"
© Felix Valiente
tn team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 10:17

Σε μια νέα της συνέντευξη, η Paula Badosa εξέφρασε τη γνώμη της για την αυστηρή κριτική που δέχονται εκείνη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον τελευταίο χρόνο, αναφέροντας πως θεωρεί ασέβεια όταν ο κόσμος ξεπερνάει το όριο της επαγγελματικής της δραστηριότητας και την κριτικάρει για την προσωπική της ζωή.

"Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς την κριτική, αν και κάποιες φορές μας κάνει να γελάμε, γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως είμαστε δυο άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος", είπε η Badosa, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη La Vanguardia.

Και συνέχισε: "Κάποιες φορές, εκτός από χωριστά, προπονούμαστε και μαζί. Οπότε με λίγα λόγια προπονούμαστε όσο και οποιοσδήποτε άλλος, αν όχι περισσότερο. Θα μπορούσα να καταλάβω την κριτική για απόσπαση της προσοχής αν είχαμε σχέση με κάποιον άνθρωπο από έναν άλλον κόσμο, αλλά είμαστε και οι δυο αθλητές με πολύ ξεκάθαρο στόχο.

Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο κόσμος δεν ξέρει καν τι κριτικάρει ακριβώς. Προσωπικά, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν ο κόσμος σχολιάζει τις πραγματικότητες των άλλων. Μπορώ να καταλάβω την κριτική για τη δουλειά μου, για το τένις μου, για μια νίκη ή μια ήττα, αλλά το να συνδέουν με την προσωπική μου ζωή, μου φαίνεται ασέβεια."

Όσο για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία όταν μοιράζεται τον ίδιο κόσμο με τον σύντροφό της, η ενσυναίσθηση και η ευκολία κατανόησης του άλλου ή η φιλοδοξία και ο στόχος της κατάκτησης της κορυφής, η Ισπανίδα τενίστρια απάντησε: "Οι δυο πραγματικότητες είναι παρούσες: συμπάσχουμε ο ένας με τον άλλον, αλλά είμαστε και δυο εξαιρετικά ανταγωνιστικοί άνθρωποι. Αν και στο προσωπικό κομμάτι αυτό που κυριαρχεί είναι να είναι μια υγιής σχέση, στην οποία θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θα καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots