Διακόπηκε το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά

 
Διακόπηκε το διπλό των αδερφών Τσιτσιπά
tn team Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 - 23:04

Ο αγώνας των αδερφών Τσιτσιπά για τον 1ο γύρο του Wimbledon ξεκίνησε αρκετά αργά λόγω των βροχοπτώσεων και δεν θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Το παιχνίδι διακόπηκε στα μέσα του 2ου σετ, με τους Αργεντινούς Maximo Gonzalez και Andres Molteni να έχουν το προβάδισμα με 7-6 (3), 3-3. Το φυσικό φως, κάτω από το οποίο παίζονται τα ματς σε όλα τα εξωτερικά γήπεδα του All England Club, είχε αρχίσει να μειώνεται κι έτσι σε συμφωνία με τις δυο ομάδες, ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά είχαν μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 10ο game για να πάρουν το σετ, όμως οι Gonzalez και Molteni έσβησαν set point στο σερβίς του και τελικά ισοφάρισαν σε 5-5. Αργότερα έστειλαν το σετ στο tie-break και εκεί το κατέκτησαν με 7-3. Και στο 2ο σετ είχαν χαμένο break point τα αδέρφια Τσιτισπά, στο 2-2, 30-40, με τους Αργεντινούς να το σβήνουν και πάλι με επιτυχία.

Το ματς θα συνεχιστεί πιθανότατα αύριο, αν και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν με το πρόγραμμα οι διοργανωτές, καθώς έχουν τοποθετήσει τον Στέφανο τελευταίο στο No.3 Court, για τον αγώνα του μονού με τον Emil Ruusuvuori.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots