Υγιεινός περίπατος για την Gauff (vid)

 
Υγιεινός περίπατος για την Gauff (vid)
© AELTC/Simon Bruty
tn team Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 - 16:13

H Coco Gauff είναι η πρώτη νικήτρια της σημερινής μέρας στο Wimbledon, συντρίβοντας μέσα σε 66 λεπτά την Anca Todoni.

Μόλις 3 games έχασε η νεαρή Αμερικανίδα, πρωταθλήτρια του US Open, η οποία συνέτριψε την Todoni με 6-2, 6-1 και πήρε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Εξαιτίας και της βροχόπτωσης, που πήγε πίσω τα παιχνίδια στα εξωτερικά γήπεδα, η Gauff έγινε η πρώτη παίκτρια που προκρίθηκε στον 3ο γύρο χρονικά και θα περιμένει την αναμέτρηση της Sonay Kartal με την Clara Burel, για να μάθει την επόμενη παίκτρια που θα αντιμετωπίσει.

Η Gauff έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε σήμερα και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς της Ρουμάνας qualifier, που στο ντεμπούτο της σε ένα Grand Slam τουρνουά κατάφερε να κερδίσει την Olga Danilovic, να μπει στον 2ο γύρο και να παίξει με τη Νο.2 τενίστρια του πλανήτη.

To Wimbledon είναι το χειρότερο Grand Slam παραδοσιακά για την Gauff, που ποτέ δεν έχει πάει πιο μακριά από τον 4ο γύρο. Αυτή η χρονιά σίγουρα είναι ευκαιρία για την 20χρονη, που μετά και την απόσυρση της Aryna Sabalenka αλλά και κάποιους πρόωρους αποκλεισμούς, έχει ένα πολύ ανοιχτό ταμπλό και μέχρι τον τελικό μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο της Μαρία Σάκκαρη και Jasmine Paolini από Top 10 παίκτριες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots