O αποχαιρετισμός του Murray στο Wimbledon (vids)

 
O αποχαιρετισμός του Murray στο Wimbledon (vids)
© AELTC
tn team Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 - 23:51

O Andy Murray έχασε τον αγώνα του στο διπλό του Wimbledon και οι διοργανωτές του ετοίμασαν μια ξεχωριστή βραδιά αποχαιρετισμού.

Ήταν το τελευταίο Wimbledon του σπουδαίου Βρετανού τενίστα, 2 φορές πρωταθλητή στο σημαντικότερο τουρνουά της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και του ιστορικότερου τουρνουά τένις στον κόσμο.

Ο Andy και ο αδερφός του, Jamie Murray, δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν την ήττα με 7-6 (6), 6-4 από τους Rinky Hijikata και John Peers και ο Andy ακολούθησε μια ξεχωριστή τελετή αποχαιρετισμού για τον 37χρονο, κορυφαίο Βρετανό τενίστα στην ιστορία της open era, στο Centre Court.

Υπό το βλέμμα της συζύγου του και παρουσία της Sue Baker, που μπήκε στο court για να του πάρει συνέντευξη, ο Andy είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο και να θυμηθεί μερικές από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της καριέρας του.

Το "αντίο" του ήταν συγκινητικό και φυσικά αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν το court, αλλά και τους εξωτερικούς χώρους, περιμένοντάς τον κατά την αποχώρησή του από το All England Club.

Αν και αποχαιρέτησε τον κόσμο, ο Murray θα επιστρέψει φυσικά στο All England Club, αφού έχει δηλώσει συμμετοχή και στο μικτό διπλό, όπου θα παίξει με την Emma Raducanu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots